• Vacature medewerker PR en Communicatie

 • HULP GEZOCHT!

  Ben jij creatief, communicatief vaardig en durf je jouw mond wel open te trekken?  Heb je wel zin in een kleine uitdaging? Denk jij dat je v.v. CKC. (creatief) onder de aandacht kan krijgen van nieuwe leden, sponsors, de KNVB en de gemeente?  Wil je jouw vrijwilligerstaak vervullen binnen v.v. CKC? Dat komt mooi uit want v.v. CKC. is per direct op zoek naar één of meerdere medewerker(s) PR en Communica-tie!

  Wat ga je doen?

  Als medewerker PR en Communicatie verzorg, begeleid en structureer je alle communicatie namens v.v. CKC. Hierbij moet je denken aan communicatie met de leden, met het bestuur en de commissies binnen v.v. CKC maar ook met bijvoorbeeld de gemeente en de KNVB. De middelen die je hiervoor onder ande-re kan gaan gebruiken zijn: de website van vv CKC, facebook, twitter, whatsapp etc. etc.

  Wat krijg je ervoor terug?

  -    Vrijheid met betrekking tot het opzetten van een communicatie-team binnen v.v. CKC (met goedkeuring van het dagelijks bestuur)
  -    De mogelijkheid om PR- / communicatie-ideeën vanaf het begin uit te werken en deze ook daadwerkelijk uit te voeren binnen onze mooie club
  -    Ruime ervaring op het gebied van PR en Communicatie in een kleine organisatie
  -    Kwijtschelding van de EUR 50,00 vrijwilligersbijdrage
  -    Uitnodiging voor de medewerkersborrel aan het einde van het seizoen
  -    Meedraaien in een gezellig team van vrijwilligers

  Wie ben jij

  Voor deze functie zoeken wij een of meerdere enthousiaste personen die bij voorkeur ervaring hebben in de PR en/of communicatie of zich hierin willen gaan verdiepen. Ben je nog student? Ook geen pro-bleem, misschien kan je er wel een mooie stageopdracht van maken?

  Gezien het feit dat er tot op heden nog niemand deze functie vervuld heeft binnen v.v. CKC, is het van belang dat er ook wat administratieve werkzaamheden verricht gaan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van jouw ideeën betreffende communicatie en deze vastleggen of eventueel presen-teren aan het dagelijks bestuur. Daar tegenover staat natuurlijk dat je jouw creatieve geest totaal los kan laten gaan!

  Deze functie is per direct beschikbaar en bij voorkeur vervul je deze tot minimaal het einde van seizoen 2020-2021 (volgend seizoen dus). We verwachten dat deze functie ongeveer 8 uur per maand in beslag zal nemen.

  Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je hierover nog vragen, neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie via: vrijwilligers@vvckc.nl