• V.v. Gouderak - v.v. CKC "een wedstrijd van de gemiste kansen".

  • Doordat HOV/DJSRC uit de competitie is gestapt, is voor CKC t.o.v. Bergambacht doelpunten voor/tegen belangrijk geworden, omdat beide 2e of 3e kunnen worden i.v.m. de nacompetitie. CKC kwam met een volledige fitte selectie naar Gouderak, alleen Marlon van der Schelling was er niet bij. Tim Bader en Tristan Rook kwamen wat later zij speelden in het 2e van CKC.
    CKC zetten vroeg druk waardoor Gouderak alleen met een lange bal de twee fysiek sterke pitsen kon bereiken, in de 10e min. weer zo'n lange bal waarbij Diederik Derksen in de zestien in duel kwam met de spits van Gouderak en hij wilde het voetballend oplossen, daardoor kon de spits van Gouderak met een tikje de bal langs de uitkomende Perry Heijser krijgen 1-0.
    CKC liet zich niet van haar stuk brengen en met nog meer energie zetten CKC Gouderak onder druk. Vooral over de beide zijkanten creëerde CKC haar meeste kansen, in de 22e min. kwam Karel Bleichroth over rechts door in de zestien van Gouderak en zag Daniël van der Linden vrij staan die de bal zuiver in de rechterhoek van het doel schoot, de keeper was kansloos 1-1. Inmiddels bleef Gouderak met haar lange ballen naar de fysiek sterke spitsen voor dreiging zorgen, ook via de vrije trappen en corners. De laatste 10 min. van de eerste helft werd CKC slordig met haar passing, te snel wilden we de beslissende bal geven.
    In de rust besprak Mario Meijer nog eens de afspraken die men met elkaar hadden gemaakt, conclusie doorgaan met vroeg druk zetten. Binnen 10 min. in de 2e helft had Bjorn Setoe al twee grote kansen gehad. In de 56e min. viel de 1-2, via een corner op links van Stefan Brons ging helemaal naar de tweede paal waar Damien Huijbrechtse de bal terug kopte naar Diederik Derksen die deze kans niet onbenut liet. Daarna kwam Gouderak nog sporadisch op de helft van CKC, de ene naar de andere kans liet CKC aan zich voorbijgaan. CKC was duidelijk de betere ploeg, maar met de stand 1-2 bleef het toch spannend. In de 68e min. kwam Vinicius Bongaertz Daniël van der Linden vervangen. Gelijk liet Vinicius Bongaertz zich gelden met een mooie passeerbeweging en een gericht schot richting net over de kruising. In de 72e min. kwam Jasper van Westen voor Mike van der Spoel erin, waardoor Nick Koster zich liet terug zakken naar het middenveld. In de 75e min. kreeg Jeffrey Bourne last van zijn hamstring en werd vervangen door Yairo van Horik. Kort daarna kreeg Vinicius Bongaertz via een strakke corner van Bjorn Setoe een grote kop kans, net naast. Eindelijk de verlossende 1-3 vanuit het middenveld opgebouwde aanval via Damien Huijbrechtse naar Vinicius Bongaertz en Yairo van Horik die kort naast hem Bjorn Setoe in een betere positie zag staan en die scoorde. In de 89e min. werd Vinicius Bongaertz getackeld op 18 meter van het doel van Gouderak, met Stefan Brons achter de bal, zijn schot ging over en naast de muur en krulde prachtig het doel in de keeper van Gouderak was kansloos 1-4. Maar of deze stand genoeg is voor het behoud voor de tweede plaats??? Dat weten we 25 mei.
    Opstelling: Perry Heijser, Stefan Brons, Diederik Derksen, Damien Huijbrechtse. Karel Bleichroth, Ruben Schippers, Jeffrey Bourne 75e min. (Yairo van Horik), Mike van der Spoel 72e min. (Jasper van Westen), Daniël van der Linden 68e min. (Vinicius Bongaertz), Bjorn Setoe en Nick Koster. Reserves: Sebastiaan Kooijman, Jasper van Westen 72e min., Yairo van Horik 75e min., Vinicius Bongaertz 68e min., Tim Bader, Tristan Rook. De 25e mei heeft CKC geen tegenstander, Mario Meijer last een extra training in op de middag. EXTRA BERICHT; kom naar sportpark 't Veer want CKC Dames 1 kunnen kampioen worden als ze winnen.