• Spoorboekje 2018/2019

 • CKC jeugdteams

  In het komende seizoen zal de jeugdafdeling van CKC met 22 teams deelnemen aan KNVB competities. Hiervan zijn 3 meisjes en 19 jongens-teams.

  De tabel hiernaast toont de teams die bij de KNVB zijn opgegeven alsmede de klasse waarin zij bij voorkeur zouden moeten Klasseindeling jeugdteams 2018/2019worden ingedeeld. Alle teams zijn voor het komende seizoen opgegeven voor het KNVB beker programma in dezelfde klasse.

  Het nieuwe pupillenvoetbal

  Vanaf dit seizoen zal het nieuwe pupillen voetbal volledig van start gaan. Afgelopen seizoen speelden alleen JO8 en JO9 in de nieuwe opzet, te weten wedstrijden van 6 tegen 6 spelers op een veld van 42,5 x 30 (ongeveer kwart veld). Vanaf dit seizoen zullen ook JO10, JO11 en JO12 in een nieuwe opzet spelen. JO10 speelt ook in wedstrijden van 6 tegen 6 op een veld van 42,5 X 30. JO11 en JO12 zullen in op een veld van 64 x 42,5 spelen (iets kleiner dan een half veld) met 8 tegen 8 spelers.

  Zie ook dit eerdere artikel op onze website: https://www.vvckc.nl/het-nieuwe-pupillenvoetbal-vanaf-seizoen-2018-2019/

  KNVB bekerprogramma

  De voorronde van het KNVB bekerprogramma wordt gespeeld voor aanvang van de competitie

  • Alle teams spelen 3 wedstrijden in een poule van 4 teams vanaf 1 september t/m 16 september.

  KNVB competitie

  Na afloop van het beker programma start de competitie.

  • Alle jeugdteams spelen in een najaars- en voorjaarsreeks twee halve competities in een poule van 12 teams.

  Alle teams zijn bij de KNVB aangemeld met een voorkeurstijd voor thuiswedstrijden. Het schema hieronder geeft weer wat aan de KNVB is opgegeven (n.b.: op dit moment is nog niet bekend in hoeverre dat ook gehonoreerd wordt).

  Voorkeurstijden zaterdag 2018/2019

   

   

   

  CKC senioren

  In het komende seizoen zal de seniorenafdeling van CKC met 7 veldteams deelnemen aan KNVB competities. 3 teams, waaronder ons standaardelftal CKC 1, op zaterdag en 4 teams op zondag.

  De tabel hiernaast toont de teams die bij de KNVB zijn opgegeven alsmede de klasse waarin zij bij voorkeur zouden moetenKlasseindeling senioren 2018/2019 worden ingedeeld. Alle teams zijn voor het komende seizoen opgegeven voor het KNVB beker programma in dezelfde klasse.

  KNVB bekerprogramma

  De voorronde van het KNVB bekerprogramma wordt gespeeld vóór aanvang van de reguliere competitie en bestaat uit het spelen van een halve competitie in een poule van 4. Dat wil dus zeggen 3 wedstrijden en wel op de volgende datums:

  • Voor CKC 1-ZAT, ZAT-2 en VR1: 1, 8 en 15 september
  • Voor CKC ZON-1, ZON-2, ZON-3 en VE1 op: 2, 9 en 16 september.

  KNVB competitie

  De competitie zal aanvangen na afloop van de bekerwedstrijden.

  • CKC 1-ZAT speelt vanaf 22 september een competitie met 14 teams.
  • Alle overige teams spelen vanaf 22 en 23 september een competitie met 14 teams.

  Alle teams zijn bij de KNVB aangemeld met een voorkeurstijd voor thuiswedstrijden. Het schema hieronder geeft weer wat aan de KNVB is opgegeven (n.b.: op dit moment is nog niet bekend in hoeverre dat ook gehonoreerd wordt). Hieronder de voorkeurstijden van de teams die op zondag spelen. Voor de teams die op zaterdag spelen, zie het schema bij de jeugd.

   

   

  Trainingen


  De trainiingen zullen voor de meeste teams op maandag 20 augustus weer beginnen. Dit kan oer team wel iets afwijken.

  Voor de trainingstijden zie de volgende pagina: https://www.vvckc.nl/trainingstijden-2018-2019/