• Sponsorcommissie

  Sponsoring

  Een sportvereniging kan tegenwoordig niet meer zonder de financiële steun van sponsoren. Gelukkig zijn er al een groot aantal sponsors die, ieder op eigen wijze, een bijdrage aan de club leveren.

  CKC is een prachtige club waar zowel jong als oud terecht kan voor hetgeen wat ze erg graag doen. Voetballen! Een club waar waarden en normen erg belangrijk zijn, zodat ieder op zijn eigen manier, veilig en verantwoord kan sporten. Doordat we een groot aantal leden en een perfecte liggen hebben tussen Capelle aan den IJssel en Kralingseveer, worden de wedstrijden op zowel zaterdag als zondag goed bekeken. Dit maakt het voor sponsoren extra aantrekkelijk om hun naam te binden aan onze club.

  Sponsoring vindt bij CKC plaats doormiddel van shirtsponsoring, reclameborden en vlaggen langs de velden, advertenties op zowel de website als op de tv in de kantine, wedstrijdbal sponsoring en sponsoring in natura (sport en spelmaterialen). De sponsor pakketten, tarieven en mogelijkheden vindt u onderaan de pagina via de link "sponsormogelijkheden".

  Voor elk bedrijf, groot of klein, zijn er passende sponsormogelijkheden. Mocht u in onze sponsorpakketten niet iets vinden wat u aanspreekt, maar toch graag CKC willen sponsoren, neem dan contact met de sponsorcommissie op, zodat wij u een voorstel op maat kunnen doen. Dit geldt ook voor leden en voor mensen buiten de club die persoonlijk onze club een warm hart toedragen en op welke manier dan ook willen sponsoren.

  De sponsorcommissie zal er op toe zien dat de gesponsorde middelen de gehele vereniging tot nut zullen zijn, voor jong en oud en voor zowel prestatief als recreatief voetbal.

  U kunt de sponsorcommissie bereiken via: sponsors@vvckc.nl

   


  Zou je ook iets willen doen in of voor deze commissie? Vraag via vrijwilligers@vvckc.nl

 • Onze sponsor commissie bestaat uit de volgende personen

  LidRolFoto
  Kooijman, Sebastiaanvoorzitter
  Würsten, Nickcommissielid
  Schippers, Rubencommissielid

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.