• Seizoensafsluiting JO8 en JO9

  1 jul 2020
 • Geen traditionele seizoensafsluiting met toernooien, bekers, sportiviteitsprijzen en wedstrijden tegen de ouders.Gelukkig konden we wel wat langer doortrainen en hebben we de laatste 3 trainings avonden een mixtoernooi gespeeld. Niet de minste landen stonden tegenover elkaar met bloedfanatieke coaches. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Brazilië namen het tegen elkaar op. Op de laatste speeldag was het spannend in de poule.

  Nederland had aan 1 punt genoeg, maar kan het nog afleggen tegen Frankrijk die met 4 punten nog kans maken op die felbegeerde 1e plaats. Brazilië en Duitsland staan tegenover elkaar, waarbij Duitsland niet van plan is om het toernooi met 0 punten af te sluiten en Brazilië zelf nog kans maakt op een 2e plek.

  Meedoen is belangrijk dan winnen, dat leren we ze allemaal. Toch wilde we natuurlijk allemaal winnen. 2 spannende potjes voetbal werden gespeeld. Alles zat erin keepers die scoren, tranen van blijdschap en teleurstelling, afgekeurde doelpunten, maar ook prachtige doelpunten en goede acties. 

  Uiteindelijk ging Nederland er met de 1e prijs vandoor. Gevolgd door Brazilië die Frankrijk passeerde op doelsaldo. Duitsland heeft flink gestreden, maar moest toch genoegen nemen met de 4e prijs. Alle kinderen werden verrast met een beker als aandenken en de coaches een mooie medaille.

  Allemaal heel erg bedankt voor het leuke seizoen, een fijne vakantie en veel plezier en succes bij jullie nieuwe team.

  De trainers