• Niemand komt graag in een vieze kantine of kleed zich graag om in een smerige kleedkamer. Omdat CKC erg haar best doet om dit te voorkomen zijn wij op zoek naar schoonmakers!

  Wat vertel je langs de lijnen wat je voor de club doet?

  Ik kan de kantine gewoon zien stralen vanaf het tweede veld!

  Wat je echt doet:

  Door het wegvallen van enkele leden uit de werkploeg wordt het complex en de kantine van CKC slechts door enkele leden schoongehouden. Om het schoonmaken van CKC weer een leuk en gezellig tijdverdrijf te maken is CKC op zoek naar vrijwilligers die de werkploeg als schoonmaker willen versterken. De prioriteit ligt bij het schoonmaken van de kleedkamers want niemand wilt zich omkleden en douchen in een vieze kleedkamer. CKC wilt dit niet voor haar eigen leden en wilt ook de ervaring voor bezoekende teams bij CKC verbeteren. Door CKC drie diensten te helpen bij het schoonmaken vervalt de vrijwilligersbijdrage.

  Team:

  Op het moment zijn er slechts twee personen die het complex en kantine van CKC schoonmaken. Iedere versterking van dit team wordt enorm gewaardeerd. De schoonmaakploeg maakt deel uit van de werkploeg. De werkploeg wordt gecoördineerd door Marco Heikoop. De schoonmaakploeg wordt aangevoerd door Joop de Wit. In overleg met Marco en Joop zal je op drie diensten worden ingezet. Na de drie diensten zal je worden gevraagd of je vaker kan worden ingezet als schoonmaker.

  Wat biedt deze taak jou?

  • Na drie diensten vervalt de vrijwilligersbijdrage van 50 euro
  • Je zorgt voor een schone omgeving voor thuisspelende en bezoekende teams
  • Je werk voor de club wordt gewaardeerd

  Wat vragen wij van jou?

  • We vragen eigenlijk alleen een goede inzet en werkhouding tijdens de drie diensten en hopen dat je open staat om de taak na de drie diensten vaker uit te voeren.

  Erger jij je ook zo aan de huidige staat van het complex en de kantine van CKC? Baal jij ook als je afval ziet liggen langs het veld of wanneer de vloer van de kantine vies is? Meld je dan nu aan! Heb je nog vragen over de taak of ken jij iemand binnen CKC die op deze manier de club wilt helpen stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@vvckc.nl.