• Het complex van CKC kan wel een opknapbeurt gebruiken. Bij een opknapbeurt hoort ook een nieuw laagje verf. Wij zoeken schilders die de werkploeg komen versterken!

  Wat vertel je langs de lijnen wat je voor de club doet?

  De kleuren van CKC zijn zwart en wit maar ik geef de club echt kleur!

  Wat je echt doet:

  Het complex van CKC begint zijn kleur te verliezen en dat is voor veel leden een doorn in het oog. Als schilder op CKC zal je minstens drie diensten als schilder worden ingezet om plekken als de kantine, de kleedkamers of de sponsorborden op te knappen. De grootste prioriteit heeft op dit moment het kozijn op het dak van de kantine. Je kunt dus binnen of buiten schilder worden ingezet. Na drie diensten is de vrijwilligersbijdrage van 50 euro afgelost. Voor CKC zou een vaste groep schilders de ideale situatie zijn dus na de drie diensten zal je worden gepolst of je vaker kan worden ingezet als schilder.

  Team:

  Je maakt deel uit van de werkploeg. De werkploeg wordt aangevoerd door Marco Heikoop. De werkploeg bestond altijd uit 8 oudgedienden van de club die bijna onzichtbaar voor de meeste mensen het complex in goede conditie hielden. De werkploeg wordt helaas ouder en de werkploeg bestaat uit dit moment nog maar uit 4 vaste teamleden. We zijn op zoek naar nieuw bloed voor deze onmisbare ploeg.

  Wat biedt deze taak jou?

  • Na drie diensten zal de vrijwilligersbijdrage van 50 euro vervallen
  • Je maakt deel uit van één van de leukere teams van CKC
  • Het werk dat je doet zal van grote invloed zijn op de bezoekers van CKC, leuk om te kunnen zeggen dat jij daar (mede) verantwoordelijk voor bent

  Wat vragen wij van jou?

  Ervaring als schilder is fijn maar geen vereiste. We vragen eigenlijk alleen een goede inzet en werkhouding tijdens de drie diensten en hopen dat je open staat om de taak na de drie diensten vaker uit te voeren.

  Ben jij die amateur Picasso die CKC op dit moment zo hard nodig heeft meld je dan nu aan! Heb je nog vragen over de taak of ken jij iemand binnen CKC die ervaring heeft met een kwast, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@vvckc.nl.