• Reparateur van de doelen

 • CKC heeft 10 pupillen doeltjes en 5 senioren doelen. De doelen zijn in slechte staat en kunnen een opknapbeurt gebruiken.

  Wat vertel je langs de lijnen wat je voor de club doet?

  Ik heb van de week echt een prachtige goal gemaakt!

  Wat je echt doet:

  De netten van de meeste doeltjes op CKC moeten gemaakt worden. Ook zijn er wat doeltjes waarvan de ijzers waaraan de netten vastzitten niet meer goed zijn. Jij zal de doeltjes maken en hiervoor het spelplezier en de veiligheid van de spelers verbeteren.

  Team:

  Je maakt deel uit van de werkploeg. De werkploeg wordt aangevoerd door Marco Heikoop. De werkploeg bestond altijd uit 8 oudgedienden van de club die bijna onzichtbaar voor de meeste mensen het complex in goede conditie hielden. De werkploeg wordt helaas ouder en de werkploeg bestaat uit dit moment nog maar uit 4 vaste teamleden. We zijn op zoek naar nieuw bloed voor deze onmisbare ploeg.

  Wat biedt deze taak jou?

  • Na het opknappen van de huidige goals zal de vrijwilligersbijdrage van 50 euro vervallen
  • Je maakt deel uit van één van de leukere teams van CKC
  • Het werk dat je doet zal van grote invloed zijn op de spelvreugde en veiligheid van de thuisspelen en bezoekende teams, leuk om te kunnen zeggen dat jij daar verantwoordelijk voor bent

  Wat vragen wij van jou?

  Wij vragen aan jou of je alle doeltjes die CKC heeft wilt opknappen. Na het opknappen van de doeltjes zal je gevraagd worden of je het onderhoud van de doeltjes wilt bij houden.

  Ben jij dat lid of die ouder met twee rechterhanden die zich zorgen maakt om de veiligheid van de keepers of zich ergert aan de staat van de doeltjes op sportpark het Veer? Meld je dan nu aan! Heb je nog vragen over de taak of ken jij iemand binnen CKC die geschikt is voor deze taak stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@vvckc.nl.