• Pijnlijk puntverlies voor CKC1

• CKC speelt een matige uitwedstrijd tegen Zestienhoven 2-2

Zestienhoven troefde CKC fysiek af binnen 5 minuten lagen een aantal CKC spelers verbaast te kijken naar de scheidsrechter. Naast het fysieke koppelde Zestienhoven heel veel energie in de wedstrijd. Na 5 minuten bij balverlies van CKC aan de rechterkant werd de bal de zestien in gebracht en door de spits de kruising in geschoten 1-0. Dat was even een teleurstelling, maar binnen 10 minuten was het gelijk. Een aanval over de rechterkant werd Bjorn Setoe in de diepte aangespeeld door Karel Bleichrodt en kwam de zestien binnen waarnaar Bjorn Setoe werd getackeld penalty, Nick Koster scoorde hard de linkerhoek binnen 1-1. CKC bleef hierna wat sterker, maar Zestienhoven bleef gevaarlijk in de counter. In de 33e minuut Zestienhoven nam een corner die in de vijf meter gebied viel, kreeg CKC de bal niet goed weg en viel in de voeten van een Zestienhoven aanvaller en scoorde fraai de 2-1.

Na de rust met twee wissels Swen Carlier voor Karel Bleichrodt en Finn Zijta voor Vinicius Bongaertz, gooide CKC er meer energie in Nick Koster in de spits en Finn Zijta op de positie van de tien. CKC speelde hoofdzakelijk op de helft van Zestienhoven maar moest wel heel alert zijn op de counters van Zestienhoven. Zo voorkwam Victor Loop met een sliding een doelpoging en later ook in de wedstrijd Stefan Brons met een sliding een doelpoging dit waren serieuze doelpogingen van Zestienhoven. Inmiddels werd Yairo v. Horik ingebracht voor Joey v. Oosten en even later Kaj Platteschor voor Jeffrey Bourne. in de laatste kwartier gooide CKC extra energie erin, in de 80 min gooide CKC aan de rechterkant de bal in op de hoogte van de zestien. De bal werd ontvangen door Bjorn Setoe via 4 combinaties in de zestien tikkie takkie voetbal kwam de bal bij Kaj Platteschor die fraai inschoot de 2-2 een schitterende aanvalZestienhoven kreeg nog een kans die Stefan Brons voorkwam met een sliding. Het blijkt dat in deze 4e klasse D dat heel veel clubs elkaar pijn kunnen doen.

Opstelling: Perry Heijser, Damien Huijbregtse, Victor Loop, Stefan Brons, Karel Bleichrodt (Swen Carlier), Ruben Schippers, Jeffrey Bourne (Kaj Platteschor 1 dlp), Nick Koster 1 dlp., Bjorn Setoe, Vinicius Bongaertz (Finn Zijta), Joey v. Oosten (Yairo v. Horik), reserve Daan Oostdijk niet ingevallen.