• Overmand door verdriet wint CKC toch van Zoetermeer 2-0.

 • Afgelopen vrijdagmiddag kreeg de staf van CKC 1 het bericht dat de vader van Marlon v.d. Schelling (selectie speler) onverwachts overleed tijdens zijn werk. Zaterdagochtend had de staf in overleg met Marlon v.d. Schelling besloten te spelen met rouwbanden, 1 minuut stilte waarbij de familie v.d. Schelling aanwezig was en dat Marlon v.d. Schelling bij de aftrap werd aangespeeld en de bal uitschoot en werd gewisseld.
  Dit in overleg met de scheidsrechter en de staf van Zoetermeer. Zichtbaar waren de spelers en staf van CKC geëmotioneerd, bij iedereen was het huilen zichtbaar te zien.

  Over het geheel gezien had Zoetermeer iets meer balbezit in deze wedstrijd tot aan de zestien meter gebied, daar stokte het vaak. Tot dat in de 12e minuut de keeper van Zoetermeer de bal te zacht inspeelde op zijn medespeler kon Bjorn Setoe er tussen komen en fraai afronden 1-0. Daarna speelden CKC het verdriet van zich af en kreeg meer vertrouwen. Het spel ging constant heen en weer niet altijd fraai maar wel spannend dan weer Zoetermeer dan weer CKC. Alleen Zoetermeer tot aan de zestien meter en CKC in de zestien iets gevaarlijker.
  In de laatste 2 minuten voor rust was Zoetermeer echt gevaarlijk de eerste keer redden onze keeper Perry Heijser, de tweede keer net naast.

  Na de rust door balverlies op het middenveld CKC kreeg Zoetermeer direct een kans die gepareerd werd door onze keeper Perry Heijser. Direct daarna kreeg Mark de Borst op de middenlijn de bal zag Bjorn Setoe op de zestien van Zoetermeer vrij staan, die zich vrij draaiden maar tot teleurstelling van de bank van CKC en publiek hard over schoot. Zo ging het spel weer heen en weer, met de betere kansen voor CKC.
  Maar naarmate de tijd vorderde werd CKC slordiger en daardoor Zoetermeer sterker zonder echt gevaarlijk te worden als er een kans was stond onze keeper Perry Heijser er. Een aanval via de rechterkant kon Victor Loop rechter verdediger in de zestien komen van Zoetermeer en gevaarlijk worden maar schoot net over. Bjorn Setoe stond twee keer achter elkaar vrij in de zestien, maar twee keer schoot hij over het doel. Normaal zijn deze kansen wel besteed voor Bjorn Setoe. De volgende aanval, Bjorn Setoe speelt zich vrij op de rechterkant en geeft strak voor Nick Koster miste de bal op een meter van de doellijn. Zoetermeer probeerde de laatste 15 minuten het spel te forceren en nam meer risico's wat leiden tot een rode kaart voor de laatste man van Zoetermeer. Bjorn Setoe werd aangespeeld in de diepte door het midden waardoor de laatste man van Zoetermeer Bjorn Setoe kort vasthield en voorkwam dat Bjorn Setoe vrij naar de keeper kon lopen.
  De scheidsrechter kon niet anders dan de rode kaart trekken, jammer want de wedstrijd verloop was zeer sportief. In de 44e minuut scoorde Jesse Loozen, via een assist op de achterlijn richting de stip van Swen Copier de 2-0. De wedstrijd was gespeeld de goed leidende scheidsrechter dhr. C. Brouwer liet nog 4 minuten door spelen,waarin CKC op balbezit speelden.

  Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse, Victor Loop, Stefan Brons, Jeffrey Bourne (Ruben Schippers), Kaj Platteschor (Swen Copier), Finn Zijta (Jesse Loozen 1 dlp.), Daan Oostdijk (Karel Bleichrodt), Nick Koster en Bjorn Setoe 1 dlp.