• Opnieuw ruime overwinning voor CKC

  8 feb 2020
 • Vandaag moest CKC de uitwedstrijd spelen tegen Ommoord. Dat is geen tegenstander waar CKC het normaal gemakkelijk tegen heeft dus er moest met veel drive en focus worden gespeeld. Dat lukte uitstekend en CKC wist wederom veel te scoren.

  Binnen de selectie kon men geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Jeffrey Bourne terwijl ook Vinicius Bongaertz met een kwetsuur toe moest kijken. Trainer Meijer posteerde Mick Veldhoen in de spits met Nick Koster daar direct achter als voorste pion op het middenveld. Aanvoerder Ruben Schippers was voldoende fit om in de basis te beginnen.

  In de openingsfase had CKC moeite om het ritme te vinden en de bal goed bij de voorwaartsen te krijgen. Ommoord leek de wedstrijd enigszins naar zich toe te trekken maar CKC sloeg al in de 6e minuut via Mick Veldhoen toe die de bal van dichtbij in het doel prikte. De thuisploeg wilde wel voetballen maar kon niet gevaarlijk worden ondanks een aantal corners. Na 25 minuten sloeg CKC weer toe via opnieuw Mick Veldhoen die wederom van dichtbij de bal binnen kon schieten. Ommoord dwong vervolgens keeper Perry Heijser van de bezoekers tot een paar reddingen maar hij stond op zijn plaats en hield zijn doel schoon.

  Na de pauze was de wedstrijd enige tijd nogal fysiek maar zonder veel gevaar voor de doelen. Rond de 60e minuut was het Bjorn Setoe die het pleit beslechtte in het voordeel van de bezoekers. In een tijdsbestek van vijf minuten wist hij drie keer te scoren en opnieuw, na vorige week, een zuivere hattrick te maken. Eerst krulde hij de bal van 20 meter over de keeper in het doel, vervolgens schoot hij een vrije trap slim laag binnen langs de muur en tenslotte schoot hij ook vanaf de penaltystip raak. Daarmee was de wedstrijd beslist. In de slotfase scoorde hij nog een keer, na een fantastische pass van Fabian Lemmob uit een snelle uitval. De einduitslag was 0-7 omdat de ingevallen Tim Bader vlak voor tijd een vrije trap fraai in het doel schoot buiten bereik van de keeper van de thuisploeg.

  De scheidsrechter strooide kwistig met gele kaarten gedurende het verloop van de negentig minuten. Nick Koster ontving er zelfs twee en moest daardoor van het veld. Bij Ommoord overkwam de spits hetzelfde. Maar het wedstrijdbeeld, hoewel soms fel, was zeker niet in overeenstemming met deze overvloed aan kaarten. Bij CKC kreeg Mike van der Spoel voor de laatste minuten de aanvoerdersband om toen Ruben Schippers naar de kant werd gehaald.

  Volgende week speelt CKC tegen Swift Boys, een van de staartploegen uit de competitie. Aanvang zaterdag 15 februari om 14.45 uur op Sportpark t’ Veer.

  CKC; Heijser; Van der Schelling, Van der Spoel, Huibregtse (65 Sliep), Brons; Schippers (82 Bader), De Borst, Koster; Setoe, Veldhoen, Lemmob (78 Bleichrodt)


  Voor meer foto’s kunt u terecht op de facebook pagina van CKC 1