• Nieuwe voetbal.nl app- installeer hem snel

 • De KNVB heeft een nieuwe versie van de voetbal.nl app uitgebracht. Zorg dat je hem snel installeert met het emailadres wat bij de ledenadministratie bekend is.

 • Alle spelers en vrijwilligers van CKC hebben woensdag 23 augustus onderstaande email gekregen over de nieuwe voetbal.nl app. Heb je deze email niet ontvangen en ben je wel speler of vrijwilliger bij CKC? Neem dan contact op met de ledenadministratie via email ledenadministratie@vvckc.nl. Waarschijnlijk is dan jouw emailadres niet bekend of niet juist.

  Als je geen speler of vrijwillger bent dan kan je natuurlijk ook gewoon de voetbal.nl app op jet telefoon of tablet installeren om je favoriete club, team of zelfs speler te volgen.

  Email:

  Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man/woman-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek?? en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ook indien je gebruik maakte van de voetbal.nl app, dan toch met het emailadres registreren waarop je deze email ontvangt. Je krijgt dan de voetbal.nl app met CKC sausje.

  Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

  De nieuwe voetbal.nl app kan je vinden

  in de iPhone app store op: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbal-nl/id418125719?mt=8

  en voor android in de play store op: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xs2theworld.voetballNL

  Met de app kun je een deel van je persoonlijke gegevens zelf aanpassen. Het gaat daarbij om adres- en communicatiegegevens.  Denk er aan dat het emailadres dat je invult ook hét adres is waar ook belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld contributiefacturen.  Als je een eigen e-mailadres wilt gebruiken en daarnaast belangrijke informatie naar het emailadres van je ouders wilt laten sturen, moet je dat aan de ledenadministratie doorgeven.

  In de app kan je ook je foto aanpassen, dit kan tot 1 oktober. Voor spelers geldt dat je moet zorgen dat dit een serieuze goed gelijkende (dus een foto die je ook op een id kaart of rijbewijs zou kunnen gebruiken) is. Deze foto wordt namelijk ook op je digitale spelerspas getoond. De scheidsrechter (en bij CKC zullen we hier extra op toezien) zal lollig bedoelde foto's niet accepteren en je kan dan niet meespelen.

 • Voetbal.nl app in Android play store
  QRC code naar de voetbal.np app in de Android play store
 • Voetbal.nl app in Apple app store
  QRC code naar de voetbal.nl app in de Apple app store