• Nieuwe teams 2019/2020

 • De voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019/2020 is bekend. In de komende weken kunnen hier nog kleine wijzigingen op plaatsvinden.

  De indeling is nu zover rond dat bij de teams de verschillende spe(e)l(st)ers zichtbaar zijn. Kijk hiervoor onder teams -  leeftijdsgroep - team. De zichtbaarhed is wel afhankelijk van het door jezelf ingestelde pivacyniveau. Dit kan je in de voetbal app of via voetbal.nl aanpassen.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Onderstaande is, voor de teamindeling, niet meer van toepassing:

   

  Om de indeling te kunnen zien moet je ingelogd zijn op de website. Via de knop [INLOGGEN]  onder 'Mijn CKC'. Je inlognaam is gelijk aan je KNVB nummer. Weet je dit nummer niet en gebruik je wel de KNVB voetbal.nl app. In de instellingen daarvan kan je je KNVB (relatienummer) terugvinden. Weet je het wachtwoord niet (meer), klik dan op inloggen en daarna op 'wachtwoord vergeten'.

  Lukt dat allemaal niet neem dan contact op met de webmaster per email, geef wel de naam en geboortedatum door, samen met het emailadres kan dan je inlognaam doorgegeven worden met een nieuw wachtwoord: wckc@vvckc.nl

   

  De indeling kan is voor het laatst aangepast op:

  5 juli 2019 om 22:15 uur DIT WORDT NIET MEER BIJGEWERKT. JUISTE TEAMINDELING IS OP DE INDIVIDUELE TEAMPAGINA'S TERUG TE VINDEN.

  Met deze link kan je de indeling terugvinden (wel eerst inloggen dus): https://www.vvckc.nl/voorlopige-teamindelingen-2019-2020/