• Nico de Borst voorgedragen als nieuwe voorzitter van CKC

 • Met groot genoegen maakt het bestuur van voetbalvereniging CKC bekend, dat Nico de Borst wordt voorgedragen om per 1 juli 2023 het voorzitterschap van onze vereniging op zich te nemen. 
   
  De voordracht van Nico zal worden bekrachtigd in een buitengewone Algemene Leden Vergadering op vrijdag 30 juni 2023, 20:00 uur.
   
  Met Nico de Borst krijgt CKC een nieuwe voorzitter met een uitstekende staat van dienst in diverse leidinggevende functies, grote sociale en maatschappelijke betrokkenheid, een uitgebreid netwerk en passie voor het voetbalspel. Maar Nico is ook zeer bekend met CKC, de club waar hij als jonge jongen uit Capelle West al regelmatig kwam, maar zeker ook de laatste 25 jaar als supporter van zijn zonen Nick en Mark. 
   
  Nico zal de voorzittershamer overnemen van Johan van der Stel. Na 25 jaar CKC bestuur, waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter, heeft Johan besloten dat het tijd is nieuwe uitdagingen te zoeken en terug te treden als voorzitter van CKC. 
   
  Het bestuur van CKC, heeft groot vertrouwen dat het leiderschap van onze club bij Nico in goede handen is en dat hij over de juiste kwaliteiten beschikt om ook in de  toekomst een succesvolle club te blijven.
   
  Bestuur CKC