• Monsteroverwinning voor CKC

• CKC wint zijn "laatste wedstrijd" dit jaar ruim van FC Banlieue.

Eind uitslag CKC - Banlieue rust 8-1 einduitslag 16-1.

Respect gaat uit naar Banlieue het elftal bleef de gehele wedstrijd positief strijden om toch nog een extra doelpunt te scoren. CKC was 80 minuten de betere ploeg, beter als team en spelopvatting. De 1e helft was CKC met goed combinatie spel, veel vertrouwen en scherp voor het doel en datresulteerde uiteindelijk in 8-1 . Één moment van slordigheid bij CKC dat goed werd afgestraft door Banlieue 6-1.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft had Banlieue het overwicht mede door het slordige spel van CKC creëerde Banlieue 3 grote kansen die niet werden benut. Daarna nam CKC het initiatief weer over, begonnen zij beter te combineren en de ruimte achter de verdediging van Banlieue via de spitsen op te zoeken. Het moeilijkste van deze wedstrijd was de opdracht voor CKC om de gehele wedstrijd geconcentreerd te blijven voetballen om zoveel mogelijk doelpunten te scoren en daardoor het doelgemiddelde t.o.v. Groeneweg en BSC '68 te verbeteren. Uiteindelijk werd het wel gerealiseerd maar dat koste wel veel energie, ook omdat bij Banlieue een aantal snelle behendige (onberekenbaar)spelers hadden en CKC 90 minuten toch alert moest blijven spelen. Halverwege de 2e helft werd er door CKC gewisseld waardoor het spel toch een extra boots kreeg en uiteindelijk meer echte grote kansen werden gecreëerd en fraai werd afgewerkt. Één doelpunt wil ik er toch (zonder andere doelpunten te benadelen) benoemen, Yairo v. Horik werd aangespeeld schuin links voor het zestienmeter gebied , speelde zijn tegenstander buitenom uit, liep de zestien in, keek en keek of er spelers er beter voorstonden, nee... en schoot toen snoeihard de verste bovenhoek de bal binnen, een schitterend doelpunt.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1 dlp., Victor Loop (Karel Bleichrodt 1 dlp.), Stefan Brons, Ruben Schippers, Jeffrey Bourne (Joey v. Oosten), Finn Zijta 2 dlp. (Yairo v. Horik 1 dlp.), Kaj Platteschor, (Tim Bader 2 dlp.), Daan Oostdijk 3 dlp., Nick Koster 5 dlp. en Bjorn Setoe 1 dlp..