• Memorabel seizoen eindigt met winst op Swift Boys

• CKC haar brede selectie wint gemakkelijk van Swift Boys 1-5.

Mario Meijer trainer had de vaste kern vrij gegeven en de meeste van de kern (6 personen) zaten op de reserve bank. Na 3 minuten veranderde de situatie, Perry Heijser onze keeper moest handelend optreden bij een uitbraak van Swift Boys waarbij hij een ernstige blessure aan over hield. Björn Setoe onze spits wilde wel keepen en nam het over. Dit CKC team pakte het goed op, het moest wel goed opletten omdat de CKC verdediging hoog stond en Swift Boys een snelle spits had. CKC was de eerste helft te sterk ondanks een paar gevaarlijke uitvallen die onze nieuwe keeper Björn Setoe voetballend oploste. De vier doelpunten kwamen allen uit zeer goede op gezetten aanvallen. De eerste na 15 min. Ruben Schippers ziet links van hem Jesse Loozen diep gaan de pass is perfect Jesse Loozen controleert en schiet hard de keeper kansloos de 0-1. De 0-2 nog mooiere aanval die eindigt bij Jesse Loozen die kort Finn Zijta aanspeelt deze scoort fraai en hard. Daarna werd Swift Boys twee keer gevaarlijk 1x werd voor buitenspel afgefloten maar de tweede keer moest Björn Setoe handelt optreden. In de 34e min. de 0-3 was ook een mooie aanval, Tim Bader naar binnen gekomen ziet Jesse Loozen links de diepte ingaan, neemt de bal op de zij-achterlijn mee poort zijn tegenstander ziet Daan Oostdijk in de vijf meter en deze scoort fraai. In de 40e min. vanuit een afgeslagen aanval van Swift Boys countert CKC snel, vanuit een onoverzichtelijker situatie kaatst de bal pardoes voor de voeten van Jesse Loozen die direct uithaalt hard en fraai de 0-4 scoorde.

in dtweede helft wisselde CKC gelijk 3x maar dat kwam het spel niet ten goede het werd rommeliger. De spits van Swift Boys liet zien dat hij snel en vaardig was en scoorde fraai in de 48e min. de 1-4. De volgende kans was ook voor Swift Boys de aanvaller schoot een paar centimeters naast de paal. Direct daarna, CKC in de 54e min. een aanval door het midden korte combinatie tussen Daan Oostdijk en Finn Zijta deze scoorde  fraai in de uiterste linkerhoek de 1-5. Daarna nog een grote kans voor Karel Bleichrodt die hij miste. De wedstrijd kabbelde voort CKC hoefde niet meer, Swift Boys konden niet meer, het bleef dus 1-5.

Opstelling: Perry Heijser (Björn Setoe), Mike v.d. Spoel (Mark de Borst), Ruben Schippers, Victor Loop, Karel Bleichrodt, Swen Copier (Stefan Brons), Joey v. Oosten, Finn Zijta 1 dlp., Tim Bader 1 dlp., Daan Oostdijk 1 dlp., Jesse Loozen 2 dlp. (Yairo v. Horik),