• Materialen en kleding

  De CKC kledingstore is elke 1e donderdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur, en elke 3e woensdag van de maand van 18.30 tot 19.30 geopend voor het ophalen, omruilen of inleveren van kleding.Een afspraak maken is niet nodig. Tijdens de winterstop en in de schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken. Check in deze periode de agenda op de website.

  Nieuwe leden die voor de eerste keer een volledig kledingpakket komen ophalen vragen wij van te voren kleding- en schoenmaat door te geven, zodat het kledingteam ervoor kan zorgen dat de tas klaarstaat. Dit geldt ook voor leden die van trainend lid naar spelend lid overgeschreven worden. Hou er rekening mee dat het kledingteam alleen kleding kan uitreiken aan (nieuwe) leden, die van de ledenadministratie per mail bericht hebben ontvangen dat er een kledingpakket opgehaald kan worden. Neem bij twijfel eerst even contact op met de ledenadministratie (ledenadministratie@vvckc.nl ) of met de kledingcommissie (kleding@vvckc.nl)

  Kleding en tassen worden op basis van bruikleen uitgereikt aan spelende leden en aan vrijwilligers die als zodanig door de ledenadministratie bij een team zijn geregistreerd. Spelende leden betalen hiervoor jaarlijks een bijdrage via de contributiefactuur. Daar wij werken met een ruilsysteem kan het voorkomen dat je een item ontvangt uit een ruiling, dat dus eerder gedragen is. Uiteraard geven wij wel alleen ruilkleding uit die representatief is! Wanneer kleding te klein/groot is of door normaal gebruik kapot is gegaan, kan dit omgeruild worden bij het kleding team. Vanzelfsprekend dienen alle items schoon gewassen ingeleverd te worden. Gooi nooit items weg, want mocht je ooit stoppen dan dient bij beëindiging van het lidmaatschap het complete pakket weer ingeleverd te worden. Indien er items missen dan moeten wij helaas de kosten voor de vervangingswaarde in rekening brengen. Zorg dus goed voor je spullen en let erop dat je niets kwijtraakt!  

  Een standaard wedstrijdkledingpakket voor spelende leden bestaat uit:

  ● Rugzak, junior tas of senior tas (afhankelijk van leeftijd)
  ● Een presentatiepak. Het is verplicht dit pak te dragen naar de wedstrijden. Trainen in het presentatiepak is niet toegestaan.
  ● Wedstijdshirt of keepersshirt
  ● Wedstrijdshort of keepersshort
  ● Eenmalig een paar kousen. (bij vervanging voor 10 Euro te koop bij het kledingteam) 

  Enkele senioren teams hebben een team-tas. Voor betreffende spelers geldt een aangepast kledingpakket. Voor geregistreerde stafleden van teams en scheidsrechters zijn -afhankelijk van de functie- tenues, coachjassen en presentatiepakken beschikbaar. Uitgifte hiervan gaat eveneens na berichtgeving van de ledenadministratie.

  Het kledingteam bestaat uit een kleine groep enthousiaste vrijwilligers die er graag voor zorgen dat iedereen er tip top uitziet. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de kleding van CKC, of wil je bij het kledingteam aansluiten,  aarzel dan niet om ons aan te spreken, om langs te komen op een openingsavond of ons te mailen op kleding@vvckc.nl

  Sportieve groet,

  Ronald Nederhof – voorzitter Materialen en Kleding commissie

   

  Team kledingstore:

  Ellen Renalda (JO 013-1)

  Emma van Ballegooijen (VR1)

  Jessica van Ballegooijen (JO 011-1)

  Mireille van Ballegooijen (JO 018-1) 

   


  Zou je ook iets willen doen in of voor deze commissie? Vraag via 
  vrijwilligers@vvckc.nl

  Aanvraag materialen voor trainers, klik hier

 • Materialen & Kleding commissie

  Commissiedetails
  Afbeelding
  Omschrijvingteamkleding en voetbalmaterialen
  Opmerkingen
  Telefoon
  Mobiel
  Emailkleding@vvckc.nl
 • Commissie leden

  WieFunctieFoto
  Nederhof, Ronaldvoorzitter
  Ballegooijen, Emma vanteamkleding
  Ballegooijen, Mireille vanteamkleding
  Ballegooijen, Jessica vanteamkleding
  Renalda, Ellenteamkleding
  Franke, Richardmaterialen