• Kleding reglement

 • Samenstelling

  Het standaard kledingpakket bestaat uit;

  • een tas,
  • een presentatiepak,
  • een shirt of een keepersshirt als de speler standaard de rol van keeper vervult
  • een broekje of een keepersbroek (idem)
  • een paar kousen (wordt éénmalig verstrekt aan nieuwe spelers)

  voor bepaalde groepen geldt een aangepast kledingpakket.

   

  Verstrekking

  Kleding wordt alleen verstrekt aan spelende leden die als zodanig bij een team zijn ingeschreven. Als de inschrijving is afgerond krijgt betrokkene vanuit de ledenadministratie bericht dat de kleding kan worden afgehaald. Bij het afhalen van de kleding wordt een uitgifte formulier opgesteld en ondertekend.

   

   

  Gebruik

  Bij wedstrijden moet gebruik worden gemaakt van de door CKC verstrekte kleding. Het dragen van andere kleding is niet toegestaan.
  De kleding wordt in bruikleen verstrekt. Zorg dus goed voor de verstrekte spullen. Het aanbrengen van namen op kleding en/of tas is uiteraard niet toegestaan. Verder is de kleding niet bedoeld voor gebruik tijdens trainingen en andere activiteiten.

   

  Ruilen

  Indien de kleding te klein is geworden of door normaal gebruik is beschadigd kan deze in de kledingwinkel in de kantine worden geruild. Nieuwe kousen moeten worden aangeschaft.

   

  Inleveren

  Inleveren kan uitsluitend in de kledingwinkel. Als de spullen op een andere plek worden ingeleverd bestaat het risico dat de informatie over het inleveren niet op de juiste manier in de administratie van de kledingwinkel terecht komt waardoor kosten in rekening gebracht kunnen worden. Complete inlevering van het kledingpakket wordt per mail bevestigd.

  Als gestopt wordt met voetballen moet de kleding schoon en onbeschadigd worden ingeleverd. Als de kleding niet (compleet) wordt ingeleverd worden de aanschafkosten in rekening gebracht.

   

  Vergoeding

  Voor het gebruik van het kledingpakket moet een kledingbijdrage worden betaald. De kledingbijdrage wordt jaarlijks gelijk met de contributie in rekening gebracht. De hoogte van de kledingbijdrage wordt per seizoen vastgesteld en kan hier gevonden worden.

   

  Vrijwilligers

  Voor geregistreerde stafleden van teams en scheidsrechters zijn -afhankelijk van de functie- tenues, coachjassen en trainingspakken beschikbaar. Met uitzondering van de kledingbijdrage zijn bovenstaande punten hier ook van toepassing.