• JO11-1 Winterkampioen!

• Afgelopen zaterdag heeft JO11-1 een belangrijke thuiswedstrijd gespeeld tegen Nieuwerkerk.

CKC staat nummer 1 en Nieuwerkerk nummer 2, met dezelfde aantal punten: allebei één gelijkspel en de rest gewonnen. De winnaar wordt winterkampioen! Het wordt duidelijk een spannende wedstrijd! De kinderen, maar ook de ouders, zijn heel zenuwachtig.

We speelden op het eerste halve veld en dat betekent veel toeschouwers. De wedstrijd begint met aanvallend spel. Onze jongens zijn vaker in het bezit van de bal en creëren meer kansen, toch komt het eerste doelpunt van de tegenstanders. Het is 0-1 in de 13de minuut. Maar CKC geeft het niet op en eindelijk lukt het 10 minuten later om een mooi doelpunt te maken. Bij de rust gaan sommige ouders hard rekenen: gelijkspel zou eigenlijk al genoeg zijn om kampioen te worden want we hebben een hoog doelsaldo, maar liefst +21 op dit moment.

In de pauze zijn de kinderen heel zenuwachtig, maar ze krijgen weer goede tips van de trainers en gaan met extra kracht en motivatie weer het veld op. De tweede helft begint met energiek spel met een grote kans voor de tegenstander. Gelukkig wordt het geen doelpunt. Sommige ouders vinden het zo spannend dat ze bijna niet meer durven kijken. Gelukkig gaan de jongens gewoon door en na 10 minuten scoren ze weer, het is 2-1! We staan voor! De wedstrijd wordt heel intens, en CKC gaat er 100% ervoor. Ze zetten druk, en vallen aan. En het mooie samenspel wordt beloond met een fraai doelpunt in de 19e minuut van de 2de helft. We kunnen opgelucht zijn... of toch niet? 3 minuten maar, want de tegenstanders scoren en het wordt 3-2. De spanning is te snijden. De tegenstanders proberen aan te vallen, maar onze jongens blijven goed verdedigen, goed samen spelen, druk zetten en in een korte tijd maken ze 3 mooie doelpunten. Dan komt het fluitsignaal: eindstand 6-2. Het is klaar, na het fluitsignaal gaat iedereen los. CKC JO-11 is winterkampioen!

Gefeliciteerd jongens en trainers! Wat een fantastische prestatie! Wat een mooie wedstrijd weer! Wat een leuk team! Bodi, Dylan, Jochem, Luuk Bes, Luuk Zevenbergen, Mark, Milaan, Milo, Thijm, Timon - jullie zijn toppers. Bedankt Ian, Johan, Lamber en Elijan.