• Grote Clubactie is afgerond

 • De Grote Clubactie van dit jaar is afgelopen. De uitslag van de prijstrekking staat op de site clubactie.nl
  Hoogste tijd dus om de resultaten van de lotenverkoop bekend te maken. Ondanks de beperkingen die de corona maatregelen ons oplegden, is de verkoop van de loten voor ons best succesvol verlopen. De jeugdspelers konden met intekenboekjes aan de slag en alle andere actieve leden konden via internet online loten kopen. Daarvan is goed gebruik gemaakt.

  • 45 jeugdleden hebben samen 676 loten verkocht.
  • Online zijn er door de leden 114 loten verkocht.
  • De vroege vogels hebben 50 loten die bedoeld waren voor losse verkoop tijdens wedstrijden gezamenlijk gekocht.

  In totaal 840 verkochte loten. De netto opbrengst daarvan voor de vereniging is ruim 2000 euro. Een heel mooi resultaat. Hulde aan alle verkopers en hun behulpzame ouders !

  Zoals bij de start van de actie aangekondigd hebben we voor de verkopers die de meeste loten hebben verkocht een attentie. Dat zijn de volgende mensen.

  Dyon Wolters 17 loten
  Jochem van Oosten 19 loten
  Sven Ooms 22 loten
  Dimas Pelt 22 loten
  Jesse van Ballegooijen 23 loten
  Dinand Schaap 30 loten
  Luke Heuvelman 40 loten
  Sven Steeneken 45 loten
  Tygo Jonkers 218 loten!

   

  Voor Tygo is er een waardebon van 100 % voetbal. De overige mensen ontvangen een Excelsior voetbal. We gaan proberen de attenties nog dit jaar bij de mensen te bezorgen.
  Met de uitreiking van de kantinemuntjes voor de verkoop van 10 of meer loten wachten we nog even tot er meer duidelijkheid is wanneer de kantine weer open kan.