• Geslaagde generale repetitie voor competitie herstart

  • Oefenwedstrijd CKC - Victoria'04 1-0

    Beide elftallen waren niet compleet door blessures, in de eerste helft ging het bijna gelijk op Victoria'04 was iets meer in de aanval maar creëerden geen doel gerichte kansen en CKC twee kansen waarvan een het doelpunt in de 24e minuut,  Victor Loop kopt de bal na een voorzet van rechts in de voeten van Joey van Oosten na een kluts krijgt Joey van Oosten weer de bal voor zijn voeten en scoort de 1-0. Daarna bleef het beeld hetzelfde Victoria'04 Iers meer bal bezit maar CKC wanneer in bal bezit iets dreigender.

    2e helft was den totaal ander beeld Victoria'04 bepaalden de wedstrijd, CKC kon zich niet onder de druk uitvoetballen. Victoria kreeg veel kansen die zij niet benutten, onze keeper Perry Heijser stond geweldig te keepen en 3 keer stond de paal in de weg en 1 keer de lat. Dus het geluk was in handen van CKC, het bleef 1-0.

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse, Stefan Brons, Victor Loop, Ruben Schippers, Kaj Platteschor (Karel Bleichrodt), Joey van Oosten 1 dlp., Tim Bader (Swen Copier), Daan Oostdijk en Bjorn Setoe.