• Gelijkspel tegen Ariston’80

 • CKC en Ariston'80 waren gelijkwaardig aan elkaar.

  Twee elftallen die elkaar geen centimeter ruimte gaven, vooral Ariston'80 door zeer hoog druk te zetten, waardoor Perry Heijser onze keeper veel al de lange bal moest hanteren. Daardoor werd er veel strijd geleverd op het middenveld. In de 10e min kreeg Ariston'80 zijn eerste kans een slim balletje middendoor naar de spits maar iets te gehaast geschoten kreeg Perry Heijser zijn vingers nog tegen de bal. CKC kreeg iets meer vat op het middenveld en creëerden wel meer dreiging maar geen grote kansen. In de 25e min. de eerste grootste kans voor CKC, wordt Björn Setoe rechts de diepte ingestuurd door verdediger Mike v.d. Spoel in de zestien schoot Björn Setoe zuivér rechts in de hoek de keeper van Ariston'80 was kansloos 1-0. in de 32e min. werd de rechterspits van Ariston'80 aangespeeld de verdediging van CKC stond niet goed waardoor de rechterspits de bal kon voorzetten de spits raakte de bal niet goed maar kwam wel bij de opkomende linkerspits die hard binnen schoot 1-1. De laatste 15 minuten voor de rust had CKC wel meer balbezit en dreiging maar creëerden geen echte kansen de corner verhouding voor de rust was wel in voordeel van CKC 7-1.

   

  In de tweede helft werd direct Björn Setoe in de diepte aangespeeld maar de keeper van Ariston'80 was net iets eerder bij de bal. CKC had het weer moeilijk om van achteruit het spel op te bouwen, Ariston'80 zette direct fel druk op de bal. Naarmate de tijd vorderde lukte het CKC onder de druk uit te voetballen en werd wat sterker dan Ariston'80. Yairo v. Horik werd twee keer vrijgespeeld in de zestien van Ariston'80 een keer net rakelings naast en het andere schot net te hoog over. In de 68e min. kreeg Ariston'80 een grote kans maar Perry Heijser onze keeper stortte zich 2x op de bal en voorkwam een achterstand. Even later was het op rechts een mooie CKC combinatie naar het midden bij de zestien gespeeld waar Yairo v. Horik hard schoot, de keeper van Ariston'80 kon met zijn vingertoppen een doelpunt voorkomen en tot corner tikken. Daarna was het CKC die bleef aandringen dat uitte zich in vele corners 7x wel veel dreiging maar geen echte kansen, het bleef 1-1. Beide elftallen kregen van de goed leidende scheidsrechter dhr. J.v. Drunen de complimenten veel strijd maar wel met respect voor elkaar.

   

  Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Mike v,d, Spoel, Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers, Kaj Platteschor (78e Finn Zijta), Jeffrey Bourne (68e Swen Copier), Joey v. Oosten, Björn Setoe 1dlp. (78e Arjan Everding), Yairo v.Horik (82e Jesse Loozen). Reserves: Damien Huibregtse en Thom Ritmeijer.