• Een sterk collectief CKC wint van FC Maense

  4 nov 2019
 • Een sterk collectief CKC wint van FC Maense

  Vinicius Bongaertz was ziek, Mick Veldhoen begon in de spits. Het was voor beide elftallen een belangrijke wedstrijd die ook nog werd gespeeld
  onder moeilijke omstandigheden, een harde wind dwars over het veld.
  De elftallen waren aan elkaar gewaagd: CKC een team, Maense met een aantal behendige spelers.
  De 1e heft was voor CKC: 6 corners voor en 2 tegen.
  Een snoeihard schot van Bjorn Setoe op de lat na een fraaie actie van Fabian Lemmob. Daarna was Maense gevaarlijk via hun linkerkant, gelukkig was daar Perry Heijser die redde. In de 30e min. ging Damian Sliep door op zijn rechterkant en een fraaie voorzet naar Bjorn Setoe die de bal nog net goed kon raken over de keeper heen ging de bal langzaam huppelend over de doellijn: 0-1.
  Na 35 min. kwam Maense meer aan de bal zonder nog een kans te creëren.

  Tijdens de rust zette Mario Meijer zijn spelers nog op scherp, "verwacht een reactie van Maense, wees geconcentreerd". Het klopte, Maense werd feller en kreeg de overhand, 2e helft Maense 5 corners voor en 2 tegen. CKC bleef heel geconsentreerd spelen, maar kon minder de voorhoede bereiken. Wel in de 57e min. Jeffrey Bourne vanaf de achterlijn, gaf voor, bereikte Mike van der Spoel die scoorde. Iedere CKC'er was stomverbaasd dat de scheidsrechter afblies voor buitenspel. Na de wedstrijd kwam de scheidsrechter onze kleedkamer binnen en bood zijn excuses aan, het was geen buitenspel.
  Daarna werd Maense sterker en nam meer risico in het spel, maar echte kansen werd er niet gecreëerd. Het bleef 0-1 ondanks de de slopende laatste 5 minuten die de scheidsrechter bijtrok.

  Volgende week 9 nov thuis om 14:45 uur CKC - Ommoord.

  Perry Heijser, Damian Sliep, Mike van der Spoel, Mark de Borst, Stefan Brons, Jeffrey Bourne, Ruben Schippers, Fabian Lemmob, Mick Veldhoen en Bjorn Setoe 80e. Reserves: Marlon van der Schelling 80e, Tim Bader, Finn Zijta.