• Derde verlies op rij tegen Reeuwijk

  • CKC verliest zijn derde wedstrijd achtereen

    De laatste twee wedstrijden werden verloren door niet goed te voetballen en weinig overtuiging te tonen. De derde wedstrijd nu thuis tegen CVC Reeuwijk voetbalde CKC 75 minuten prima voetbal maar het benutten van de grote aantal kansen 8x was het probleem. Daarbij kwam dat CVC Reeuwijk 5 kansen creëerden en maakten 4 doelpunten. In de eerste helft  ging het gelijk op CVC Reeuwijk iets afwachtend loeren met de lange bal op de counter en CKC hoog druk zetten creëerden drie grote kansen alleen voor de keeper die niet werden benut. Uit de zesde corner van CVC Reeuwijk kwam de bal via een kluts bij een CVC Reeuwijk speler en koppend kon score 0-1 40e min.

    In de tweede helft bleef Stefan Brons geblesseerd achter in de kleedkamer voor hem kwam Swen Copiers erin. Thom Ritmeijer schoof op naar het middenveld en Ruben Schippers bleef iets meer hangen in de verdediging. CKC zette CVC Reeuwijk stevig vast op hun eigen helft. Gelijk creëerden CKC 3 grote kansen voordat de 1-1 in de 53e min. werd binnen gekopt door Joey van Oosten op aangeven van Karel Bleichrodt. In de 61e min. zetten Thom Ritmeijer een aanval op plaatsten naar Jesse Loozen die de geblesseerde Kaj Platteschor verving die tikte de bal naar Finn Zijta die met een strak schot in de linkerhoek plaatste 2-1. CKC heerste op dat moment de wedstrijd en iedereen zat te wachten op het derde doelpunt, maar die moet je dan wel maken als je hele grote kansen verprutst. De grootste kans was op de doellijn van CVC Reeuwijk die al struikelend werd gemist. In de 77e min. werd het onverwacht door slecht te verdedigen 2-2. Daarna ging werd er een corner op links genomen door CVC Reeuwijk Perry Heijser bokste de bal weg precies op de voeten in de zestien bij een CVC Reeuwijk speler die uithaalde 2-3 in de 82e min. CKC ging va-banque spelen waardoor er veel vrije ruimte achterin kwam, daar profiteerde de rechterspits van CVC Reeuwijk van in de blessure tijd met schitterend schot in de rechter bovenhoek de 2-4. Zo zie je als je zoveel kansen mist krijg je de deksel op je neus. Ik wil nog even vermelden dat de scheidsrechter dhr M. Y. Scherpenhuyzen zeer goed floot.

    Opstelling: Perry Heijser, Stefan Brons (45e Swen Copier), Mark de Borst, Thom Ritmeijer, Karel Bleichrodt, Ruben Schipper, Kaj Platteschor (53e Jesse Loozen). Finn Zijta 1 dlp., Joey van Oosten 1dlp.(64e Arjan Everding), Yairo van Horik, Björn Setoe.