• De sterke teamgeest CKC wint het van TOGB

 • Het was van beide kanten geen goede wedstrijd, TOGB hield het speelveld heel klein en hanteerde de lange bal naar hun goede spitsen.
  CKC probeerde het voetballend het middenveld over te steken, maar dat lukte niet omdat CKC te onzorgvuldig speelden. Beide elftallen creëerden in de eerste helft weinig kansen. Van beide kanten kwamen er alleen kleine kansen uit een vrije trappen of corners, of door bal verlies. In de 30e min. een blessure voor Jeffrey Bourne en werd gewisseld Damien Huijbregtse kwam erin, Mark de Borst schoof naar het middenveld, even waren de posities niet goed bezet waardoor de snelle rechter spits van TOGB een grote kans kreeg die werd voorkomen door Ruben Schippers.

  In de tweede helft begon TOGB feller en creëerden een overwicht, maar in de 55e min. balverlies bij TOGB op de middenlijn kreeg Ruben Schippers de bal zag Bjorn Setoe diep gaan in de zestien passeerden Bjorn Setoe de keeper buitenom en scoorde de 0-1.
  Op dat moment was weer de oude Bjorn Setoe op zijn best snel en zelfverzekerd. Kort daarna kwam Vinicius Bongaertz na een lange blessure weer in het veld voor Joey van Oosten die ook weer na en lange blessure 60 minuten speelden.
  Op Yairo van Horik en Kaj Platteschor na is iedereen nu blessure vrij. TOGB gaf zich niet gewonnen en zette aan, via een mooie aanval kreeg de goede rechterspits de bal kwam schuin van het doel alleen voor Perry Heijser en schoot de bal deze schampte de verste paal. Rond de 75e min. eindelijk een vloeiende CKC aanval via drie schijven, daaruit kwam een corner genomen op rechts door Bjorn Setoe strak voorgaf die door Mark de Borst hard werd binnen geschoten 0-2.
  TOGB wilde nog niet opgeven, maar de grootste kans kreeg in de laatste minuten nog Vinicius Bongaertz schuin voor het doel schoot hij vlak voor langs. De CKC spelers waren er zich van bewust, niet goed gespeeld maar wel als team alles gegeven en gewonnen. In de kleedkamer kwam alles tot uiting, iedereen dansten en hingen aan elkaar.

  Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst geel 1 dlp., Victor Loop, Stefan Brons, Karel Bleichrodt (Vinicius Bongaertz), Ruben Schippers, Jeffrey Bourne (Damien Huijbregtse), Finn Zijta, Joey v. Oosten (Daan Oostdijk), Nick Koster (Yari Schoonbeek), Bjorn Setoe 1 dlp.