• CKC1 wint inhaalwedstrijd bij VVOR met 1-3

• Verschillende CKC spelers hadden moeite om op de been te blijven door het gladde grasveld, optische had CKC meer balbezit, maar het was VVOR die met zijn counters dreigender was dat uitte zich in de eerste helft met de corner verhouding 4 tegen 2 van CKC en een schot van de VVOR spits tegen de paal. Na een half uur zag je dat CKC beter met de omstandigheden van het veld omgingen, er werd beter gecombineerd en creëerden nu ook wat kansen. Yairo van Horik werd op rechts de diepte ingestuurd dat leidde tot een corner, deze werd goed genomen waardoor Mark de Borst tegendraads kon koppen de keeper van VVOR met uiterste inspanning uit het doel kon tikken. Even later een aanval door het midden Joey van Oosten in combinatie met Finn Zijta opzij naar Arjan Everding, die met zijn buitenkant voet de naar binnen gekomen Karel Bleichrodt bediende zijn voorzet was goed maar gemist door iedereen. De 40e min. weer een mooie aanval door het midden weer via Joey van Oosten, Finn Zijta en weer naar Arjan Everding en de naar binnen gekomen Karel Bleichrodt zijn voorzet werd nu wel binnen gekopt door Yairo van Horik 0-1. Dit was gelijk ook de ruststand.

In de rust werd Stefan Brons vanwege een spierblessure gewisseld door Swen Copier. CKC nam gelijk weer het initiatief en zette VVOR onder druk. In de 51e min. een prachtige aanval via Finn Zijta, Joey van Oosten, Kaj Platteschor hij wil zijn tegenstander passeren in de zestien deze blokt de bal springt omhoog, maar daar is weer die duivelse Karel Bleichrodt die kopt de bal zijwaarts precies voor de voeten van Arjan Everding deze haalt uit en scoort de 0-2. Daarna zorgt dezelfde Arjan Everding rechts de diepte ingestuurd, zoekt de zestien op geeft voor iets te schuin naar achteren waardoor Finn Zijta net de bal iets van achteren krijgt, zijn schot gaat over. Inmiddels waren Arjan Everding en Kaj Platteschor gewisseld voor Björn Setoe en Jeffrey Bourne. In. De 70e min halverwege op rechts van de VVOR helft werd Karel Bleichrodt snel aangegooid draait om ziet Joey van Oosten in de zestien zijn pass is precies op goede hoogte en Joey van Oosten raakte de kopbal niet hard maar wel zuiver in de uiterste linkerhoek 0-3. Voor Karel Bleichrodt zijn 3e assist deze wedstrijd. In de 80e min. werd Joey van Oosten nog gewisseld door Jesse Loozen. Jesse Loozen kreeg nog een grote kans zijn schot ging net naast het doel. VVOR scoorde nog in de 88e min. via een kluts doelpunt de 1-3.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Mike v.d. Spoel, Stefan Brons (45e Swen Copier), Karel Bleichrodt, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor (62e Jeffrey Bourne), Finn Zijta, Joey v. Oosten 1dlp. ( 80e Jesse Loozen), Yairo v. Horik 1dlp., Arjan Everding 1dlp. (Björn Setoe) Reserve Desley Copier.