• CKC wint / verliest thuis van Groeneweg

  • CKC moest winnen om de koppositie over te nemen van Groeneweg. Het werd een bloedstollende spannende wedstrijd. In de eerste 25 minuten was Groeneweg wat sterker en dreigender corner verhouding 1e helft 5 tegen 1 voor Groeneweg.
    Na die 25 minuten werd CKC wat sterker zij schudden hun spanning van zich af en ging beter combineren op het middenveld en creëerden 2 grote kansen die niet werden benut. Tot de 43e minuut de verdediging van CKC dacht dat het buitenspel was omdat een spits buitenspel stond maar een andere spits die er net achter stond versnelde en kwam aan de buitenkant van de zestien in aanraking met en door Perry Heijser keeper van CKC, de goed leidende scheidsrechter dhr. J.T.H. Pang trok rood voor onze keeper Perry Heijser. CKC met 10 man verder, in het doel kwam Desley Copier en Finn Zijta moest eruit. Conclusie 1e helft Groeneweg wat dreigende maar qua kansen gelijk 0-0.

    2e helft begon CKC met twee gevaarlijke aanvallen daarna nam Groeneweg het heft in handen, toch werd Björn Setoe in de 53e minuut links in de diepte weggestuurd passeerde de verdediger uit naar binnen en krulde op de linkerhoek van de zestien de bal in de rechterbovenhoek zo ziet je ze maar zelden in een amateurwedstrijd een beauty. CKC trok zich terug op haar eigen helft en counterde wanneer mogelijk was waarin Nick Koster en Björn Setoe een paar keer heel gevaarlijk werden.
    Groeneweg koos er voor als zij net over de middenlijn kwamen de lange bal te spelen die door de sterke koppers in de verdediging van CKC goed werden verdedigd en ook Desley Copier als keeper was sterk aanwezig. Pas rond de 90e minuut werd weer de lange bal gehanteerd drie spelers waarvan 2 van CKC gingen koppend in de zestien naar de bal deze bal viel in de voeten van een Groeneweg speler die gelijk de bal hard raakte en schitterend de rechterbovenhoek van het doel binnen kwam dus twee beauty's van doelpunten in deze wedstrijd 1-1. Conclusie 2e helft CKC met 10 man vechtend en in de counter gevaarlijk en Groeneweg volhardend en gelukkig in de laatste minuut scorend.

    Opstelling: Perry Heijser rode kaart (Desley Copier), Mark de Borst, Jeffrey Bourne (Damien Huibregtse), Victor Loop, Swen Copier, Ruben Schippers, Kaj Platteschor (Yairo v. Horik), Joey v. Oosten (Karel Bleichrodt), Finn Zijta (gewisseld i.v.m rode kaart Perry Heijser), Nick Koster en Björn Setoe 1 dlp.