• CKC wint verdient van DRL

  13 okt 2019
 • Mike van der Spoel nam de positie in van Victor Loop die wegens studie ontbrak, Mick Veldhoen was niet aanwezig en Vinicius Bongaertz stond voor hem in de spits.

  CKC nam direct vanaf de aftrap het initiatief en drukte DRL in de verdediging. DRL beet wel fel van zich af en loerde op een counter, ook hanteerde het vaak de lange bal naar hun grote spits.
  De verdediging van CKC wist dit, bij de bespreking vooraf werd aangegeven hoe dit te tackelen. Ondanks het goede positiespel en daardoor constante overwicht, creëerde CKC in het eerste half uur niet echte grote kansen, mede door het goede verdedigen van DRL.

  Na een half uur kwam DRL zelfs met een snelle counter op rechts door de verdediging van CKC voorkwam een doelpunt. Daarna was het wachten op een doelpunt van CKC het duurde tot de 40e min. een goedlopende aanval door het midden kwam bij Bjorn Setoe die tikte door naar Fabian Lemmob die fraai afrondde 1-0. CKC ging met een goed gevoel de rust in.

  Na de rust bleef CKC goed voetballen, dat zich gelijk beloonde met in de 47e min. de 2-0. Vinicius Bongaertz zag Bjorn Setoe vrij staan die met een slimme lob de doelman van DRL verschalkte. Na het doelpunt wilde CKC gauw opzoek naar het derde doelpunt, werd wat ongeduldiger en wilde iets te snel de beslissende pass geven, Mario Meijer riep langs de kant wees geduldig, blijf je ding doen. In de 75e min. viel de 3-0, Vinicius Bongaertz schoot tegen de keeper op, de bal viel voor de voeten van Nick Koster die beheerst de rechterhoek en het net vond. Even later kwam DRL OP 3-1 door een communicatie storing tussen Perry Heijser en zijn verdedigers.

  CKC bleef op zoek naar nog meer doelpunten, sommige spelers van DRL werden moedeloos en geïrriteerd van, dat uitte zich na een grove overtreding van de middenvelder van DRL en kreeg van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart. CKC sloot deze prima gespeelde wedstrijd net voor tijd in 4-1 af, Tim Bader ingevallen tikte door naar Nick Koster die zijn tweede doelpunt scoorde.

  Perry Heijser, Mike vd Spoel, Mark de Borst, Damian Sliep, Stefan Brons 80e, Jeffrey Bourne 77e, Ruben Schippers, Nick Koster, Fabian Lemmob, Bjorn Setoe en Vinicius Bongaertz 80e. Tristan Rook, Karel Bleichrodt, Diederik Derksen 77e, Tim Bader 80e en Marlon vd Schelling 80e.

  Volgende wedstrijd 19 oktober uit tegen HOV/DJSCR - CKC om 14:30 uur.