• CKC moest vanmiddag winnen om de aansluiting naar boven nu al niet te verliezen. CKC zetten direct
    hoog druk om zo snel mogelijk de bal te veroveren. LMO nam een afwachtende houding aan en speelde
    de lange bal op hun lange goede spits. In het begin was het CKC die het zichzelf moeilijk maakte door
    achterin slordig uit te verdedigen, waardoor het leek dat LMO gevaarlijk was. Nadat CKC de spanning
    van zich afspeelde creëerden zij een aantal kansen die niet werden benut door op het cruciale moment
    iets te slordig te zijn en of ontbrak het ook aan een beetje geluk. Een pass van Kaj Platteschor perfect op
    maat voor de in de diepte lopende Björn Setoe die de bal net niet goed controleerde waardoor de kans
    verdween. Een schitterende aanval op rechts werd de rechtsback Karel Bleichrodt de diepte
    aangespeeld bij de achterlijn aankomende voor gaf, die bereikte Nick Koster met een hakje Björn Setoe
    een grote kans gaf de bal ging over het doel. CKC ging steeds beter combineren maar in de zestien was
    CKC niet zuiver genoeg. Aan de andere kant kreeg LMO ook en grote kans die Perry Heijser stopte. In de
    32e min. Karel Bleichrodt de rechtsback swingt zich in de zestien meter gebied van LMO langs 3
    verdedigers en werd tot corner verwerkt. De corner werd uitverdedigd net buiten de zestien op gepakt
    door Karel Bleichrodt en een pass naar Kaj Platteschor die voor gaf en door Mark de Borst ingekopt 1-0.
    Daarna liet LMO zijn afwachtende houding iets los en kreeg meer balbezit waaruit 2 kansen voor LMO
    ontstonden zonder te scoren.

In de 2e helft begon CKC zeer ongelukkig, Perry Heijser speelde een middenvelder van CKC aan die
    draaide maar verspeelde de bal vlak bij de eigen zestien meter gebied de bal kaatste naar de spits van
    LMO die deze kans koel afmaakte in de linkerhoek 1-1. In de 53e min. een vrije trap rechts bijna bij de
    achterlijn van CKC werd een vrije trap hard ingeschoten Kaj Platteschor probeerde de bal weg te werken,
    maar schampte de bal die pardoes bij de spits van LMO op de hoogte van de elf meter weer koel binnen
    schoot 1-2. Tien minuten later kreeg CKC rechts van de zestien meter gebied van LMO een vrije trap,
    Mark de Borst nam de vrije trap snoeihard in de verste hoek de gelijkmaker 2-2. CKC nam geen
    genoegen met een gelijkspel en ging al zijn wissels inbrengen en uiteindelijk leiden dat in de eindfase
    van de wedstrijd tot de welverdiende overwinning. LMO onder druk kon de bal niet goed uitverdedigen
    Arjan Everding kreeg de bal net op de zestien meter en schoot, die verandert werd door Nick Koster de
    bal draaide al huppelend het doel in 3-2. Na een paar minuten floot de goed leidende scheidsrechter
    dhr. H. J. Hamer af. Dit had CKC hard nodig na twee gelijken spelen en een verlies partij.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 2 dlp., Damien Huijbregtse, Karel Bleichrodt, Stefan Brons, Thom
    Ritmeijer, Kaj Platteschor (Arjan Everding 66e min.), Finn Zijta (Joey v. Oosten 72e min.), Ruben
    Schippers, Nick Koster 1 dlp., Bjorn Setoe (Swen Copier).