• CKC wint van Antibarbari 2 voor de KNVB beker

  • CKC 1 wint thuis met 3-2 in een spannende bekerwedstrijd van Antibarbari 2

    CKC is meestal gewend om direct de tegenstander onder druk te zetten, nu deed Antibarbari 2 hetzelfde waardoor CKC in de eerste 10 minuten niet onder die druk uit kon voetballen en ook mede door het slordige voetbal. Na 10 min. ging CKC beter combineren en de ruimte achter de verdediging van Antibarbari beter te benutten. Vooral de opkomende rechterverdediger Karel Bleichrodt stichtte veel gevaar afwisselend met Nick Koster en Alain Obert. In de 15e min. weer een aanval over rechts mocht CKC wegens handsbal een vrije trap nemen zo'n 17 meter van het doel rechts van het strafschop gebied met Mark de Borst achter de bal, schoot hij met een krul de rechterbovenhoek schitterend binnen 1-0. CKC moest wel alert blijven want Antibarbari bleef gevaarlijk. Vanaf de keeper van Antibarbari werd de bal strak door het midden verlengd naar de spits van Antibarbari met een lichte aanraking ging de bal voorbij onze keeper Perry Heijser die was uitgekomen en de paal toucheerde, achterbal. In de 30e min. werd Nick Koster op rechts de diepte ingestuurd door Thom Ritmeijer, Nick Koster die naar binnen liep passeerde de verdediger in de zestien 2x en schoot vrij eenvoudig in de linkerhoek een prachtig doelpunt 2-0. Antibarbari bleef erin geloven aan beide kanten kwamen er kansen, tot aan de rust kwam er geen verandering in de stand.

    In de rust kwam Kaj Platteschor erin voor Ruben Schippers. Na de rust leek het net als in de eerste helft Antibarbari gooide al hun energie erin en CKC had moeite om de de bal binnen de ploeg te houden. Antibarbari kreeg direct een paar kansen die zij niet benutten. Toch kwam Antibarbari daarna binnen 10 min. op 2-2, beide keren door balverlies van CKC op eigen helft kon de snelle spits 2x scoren. De laatste kwartier ging CKC wat beter voetballen en hield de bal beter in de ploeg. Dit leidde in de laatste minuten van de wedstrijd voor de 3-2, op de middenlijn won Karel Bleichrodt koppend een duel deze bal kwam in de voeten van Jesse Loozen die begon aan een solo door de verdediging van Antibarbari en passeerde ook de doelman schitterend doelpunt.

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1dlp., Damien Huijbregts (Swen Copier), Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers (Kaj Platteschor), Finn Zijta, Thom Ritmeijer(Arjan Everding), Alain Obert, Nick Koster 1dlp. (Yairo v. Horik), Jesse Loozen 1dlp.
    .