• CKC wint uit van SEP met 0-3

• De eerste vijf minuten ging het gelijk op, daarna was het CKC die overheerste in de eerste helft zonder echt grote kansen te creëren. Dat kwam omdat iedere aanval in de eindfase slordig was, de bal kwam niet aan, tekort te lang maar vooral miste volgens de trainer Mario Meijer de felheid bij het hoog druk zetten. Twee momenten in de eerste helft werd CKC gevaarlijk, de eerste in de 20e min. Mark de Borst verovert de bal op de middenlijn en ziet Björn Setoe diep gaan de bal was perfect, het schot van Björn Setoe ging net voorlangs. De tweede kans was in de 30e min. zet Damien Huibregtse een aanval op rechts aan, zijn pass naar Björn Setoe is precies goed die op snelheid zijn tegenstander passeert en ziet op de zestien Finn Zijta vrij staan zijn schot knalt tegen de lat.

In de tweede helft werd er tactisch gewisseld Mike v.d. Spoel kwam erin voor Damien Huibregtse, waardoor Thom Ritmeijer een linie opschoof naar het middenveld. SEP probeerde meer vat te krijgen op het spel van CKC dat lukte gedeeltelijk SEP had iets mee balbezit maar creëerde nauwelijks kansen. In de 68e min. bij deze aanval klopte wel alles, Kaj Platteschor zetten een aanval op in combinatie met Finn Zijta, Joey van Oosten en weer Finn Zijta zijn schot was zuiver en onhoudbaar voor de keeper van SEP 0-1. Daarvoor waren de spitsen van CKC Björn Setoe en Yairo van Horik gewisseld voor de nieuwe spitsen Jesse Loozen en Arjan Everding. De aanvallen werden wat zuiverder uitgevoerd, maar het duurde tot de 85e min. voordat de 0-2 viel Swen Copier ingevallen voor Joey van Oosten werd weggestuurd op links door Thom Ritmeijer zijn voorzet kwam bij Jesse Loozen in het midden voor de zestien meter gebied zijn schot werd geblokt met de hand door een verdediger van SEP. De goed leidende scheidsrechter M. Prins wees naar de penalty stip, de penalty werd genomen door Finn Zijta en beheerst binnen geschoten in de rechterhoek. Even ging het mis bij SEP de scheidsrechter trok rood voor een harde teckel op Thom Ritmeijer en geel voor een overtreding op Jeffrey Bourne die was ingevallen voor Kaj Platteschor. Jeffrey Bourne nam zelf de vrije trap zo'n 25 meter van het doel, een perfecte vrije trap de bal verdween hoog in de linker bovenhoek schitterende 0-3. Zo zie je maar niet goed gespeeld maar wel 3 mooie doelpunten.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Thom Ritmeijer, Damien Huibregtse (45e Mike v.d. Spoel), Stefan Brons, Ruben Schippers, Kaj Platteschor (72e Jeffrey Bourne 1dlp), Finn Zijta 2 dlp., Joey v. Oosten (80e Swen Copier), Yairo v. Horik (62e Jesse Loozen), Björn Setoe (62e Arjan Everding). Reserve keeper Desley Copier.