• CKC wint uit van DCV in een oefenwedstrijd

  12 sep 2019
 • Dinsdagavond 10 september speelde CKC uit bij DCV.

  CKC begon zeer goed aan de wedstrijd, binnen 3 min werd Mick Veldhoen in de diepte op links aangespeeld, waarna hij knap voor zijn verdediger kwam en heel zuiver de rechterhoek de 0-1 binnen schoot, de keeper was kansloos.
  Daarna werd DCV wat sterker, de corner verhouding 5-1 zegt genoeg, maar niet echt dreigend. Halverwege de eerste helft voetbalde CKC zich onder de druk uit en creëerde een aantal kansen. De laatste 10 min van de eerste helft zette DCV extra aan maar CKC hield stand en ging met 0-1 de rust in.

  In de rust gaf Mario Meijer aan wat goed ging en waar het nog beter kon. Finn Zijta en Darwin Nunes werden gewisseld, Tim Bader en Nick Koster kwamen er voor in de plaats.

  De tweede helft was van beide kanten voetballend iets minder, het was wel mooi om te zien dat CKC perse wilde winnen en leverde veel strijd. Optisch had DCV iets meer de bal, maar CKC zocht wanneer het kon steeds met een lange bal Mick Veldhoen of de diepte vooral bij Bjorn Setoe. Zo werd Bjorn Setoe aan de rechterkant in de diepte aangespeeld, uit deze situatie ontstond een corner. Bjorn Setoe nam deze heel hard, laag en strak zelf, Mick Veldhoen liep naar de eerste paal en tikte hem binnen; 0-2, een beauty van een doelpunt.

  In de 65e min. kwamen Victor Loop, Fabian Lemmob en Maurice Huber erin voor Mark v.d. Borst, Stefan Brons en Vinicius Bongaertz.
  DCV zette nog een keer extra aan om iets aan die achterstand wat te doen, maar CKC wilde daar niet aan meewerken, Perry Heijser hoefde maar twee keer echt in te grijpen en deed dat voortreffelijk. Uiteindelijk kwam CKC niet meer echt in gevaar. Na afloop kregen de spelers de complimenten. Eerste helft strijd en goed voetbal en de tweede helft heel veel strijd en goed gecounterd.

  Selectie; Perry Heijser, Marlon v.d. Schelling, Mike v.d. Spoel, Mark v.d. Borst 65e, Stefan Brons 65e, Ruben Schippers, Finn Zijta 45e, Darwin Nunes 45e, Vinicius Bongaertz 65e, Mick Veldhoen 83e, Bjorn Setoe 80e - 83e. Reserves; Tim Bader 45e, Nick Koster 45e, Victor Loop 65e, Fabian Lemmob 65e, Maurice Huber 65e, Karel Bleichrodt 80e.