• CKC wint ook derde bekerduel

 • CKC wint ook zijn derde bekerwedstrijd uit tegen CVC Reeuwijk met 1-4.

  CKC miste vijf vaste basis spelers, ondanks dat was CKC te sterk voor CVC Reeuwijk. Na een aarzelend begin kreeg CKC na 15 minuten vat op de wedstrijd, het duurde wel tot de 35e minuut dat er een echte kans ontstond door een snelle passeer beweging buitenom van Bjorn Setoe zijn voorzet voorlangs het doel was net iets te hoog voor Tim Bader hij kopte over. CKC was daarna los binnen vijf minuten scoorden CKC twee keer. Beide doelpunten gingen schitterende aanvallen over rechts aan vooraf. De eerste een dubbele combinatie tussen Karel Bleichrodt en Bjorn Setoe daaruit scoorde Bjorn Setoe de 0-1. De tweede aanval opgezet ook door Karel Bleichrodt kort naar Nick Koster die ziet Bjorn Setoe diep gaan een slimme pass binnendoor nabij de achterlijn gaf Bjorn Setoe strak voor en Daan Oostdijk slim scoorde 0-2. 

  In de rust benadrukte Mario Meijer de sterke punten in de eerste helft en complimenteerde de spelers hoe zij het oppakte na een slordig eerste kwartier. 

  CVC Reeuwijk nam na de rust direct het initiatief en toch was het CKC die de eerste kans creëerde een aanval die begon bij Joey van Oosten die inviel voor Tim Bader zag Bjorn Setoe vrij staan op rechts die voorgaf Nick Koster kwam er net niet bij. CKC ingegeven door het warme weer wachten CVC Reeuwijk op de de middenlijn op en daar vanuit controleerde CKC de wedstrijd. Wachtend op de kansen die zouden komen. De 0-3 ontstond uit een aanval vanuit rechts Kaj Platteschor ziet weer Bjorn Setoe die op de achterlijn strak voor gaf en voorzover wij konden zien scoorde Daan Oostdijk, achteraf aan de bar bij CKC gaf Daan Oostdijk toe dat hij net de bal miste waardoor een speler van CVC Reeuwijk de bal in eigen doel gleed. Even daarna nam CVC Reeuwijk op zo'n 30 meter van het doel een vrije trap die in de boven hoek links binnen viel Perry Heijser was kansloos 1-3. Desondanks bleef CKC de wedstrijd beheersen en creëerden nog een aantal kansen die niet werden benut op één na Thom Ritmeijer die een goede wedstrijd speelden, paste naar Karel Bleichrodt zag aan de grens van de zestien rechts Daan Oostdijk die strak een voorzet gaf aan Yairo van Horik die hard inschoot 1-4. De laatste 10 minuten bleef CKC de bal rondspelen wachtend op het eindsignaal van de scheidsrechter.

  Opstelling: Perry Heijser, Ruben Schippers (Marlon v.d. Schelling), Karel Bleichrodt, Nick Koster (Joey v. Oosten), Bjorn Setoe 1dlp., Victor Loop, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor, Daan Oostdijk 1 dlp., Tim Bader (Yairo v. Horik 1dlp.) en Mark de Borst.

  Reserves: Marlon v.d. Schelling, Stefan Brons, Yairo v. Horik en Joey v. Oosten.

  Man of the Match: Victor Loop 26 pnt., Mark de Borst 17 pnt., Bjorn Setoe 14 pnt., Kaj Platteschor 11 pnt., Karel Bleichrodt 11 pnt., Nick Koster 5 pnt., Thom Ritmeijer 3 pnt., Daan Oostdijk 3 pnt.