• CKC wint met vlagen zeer goed voetbal van Ommoord

  11 nov 2019
 • CKC wint met vlagen zeer goed voetbal van Ommoord

  Ruben Schippers was wegens familieomstandigheden niet aanwezig, op zijn plaats speelde Diederik Derksen. Vinicius Bongaertz was weer fit waardoor Mick Veldhoen naar de reservebank werd verwezen.
  Voordat de officiële wedstrijd begon mocht de Pupil van de Week Bodi van Golden scoren, dat deed Bodi prachtig, wat ook was te merken aan de reacties van de spelers en toeschouwers.

  CKC begon slordig aan de wedstrijd, na 15 minuten werd het beter, er werden zelfs bij vlagen prachtige combinaties getoond. In de 17e min kregen eerst Vinicius Bongaertz en Jeffrey Bourne 2 grote kansen, de keeper pareerde met snelle reflexen deze doelpogingen. Daarna was de ban gebroken en kreeg CKC meer kansen. Nick Koster gaf een assist naar Bjorn Setoe die fraai afrondde; 1-0. Vijf minuten later, na prachtige meerdere combinaties tussen Vinicius Bongaertz en Fabian Lemmob, tikte de laatste de bal binnen; 2-0. Daarna beet Ommoord de laatste tien minuten van de eerste helft van zich af wat resulteerde in 2 corners die wel dreigend waren maar geen kansen.

  In de 2e helft ging CKC verder met goed voetbal, maar Ommoord werd wat feller, er werd wat hoger en eerder druk gezet. Toch viel al vroeg in de 2e helft de 3-0. Een voorzet van Bjorn Setoe werd geraakt door een verdediger van Ommoord waar een eigen doelpunt uit voortkwam; 3-0.
  Kort daarna moest Perry Heijser zich tot het uiterste rekken, met zijn vingers tikte hij het harde schot van 35 meter tegen de lat aan, corner voor Ommoord.

  Halverwege de 2e helft na een mooie aanval van CKC dribbelde Vinicius Bongaertz rechts het strafschopgebied in en werd getackeld, penalty, Nick Koster nam deze beheerst en hoog hard het doel in; 4-0.
  CKC ging daarna wisselen, voor Diederik Derksen kwam Mick Veldhoen, Marlon v.d. Schelling voor Mike v.d. Spoel en Maurice Huber voor Bjorn Setoe. Het spel werd van CKC wat rommeliger wat indirect tot de rode kaart voor Mark de Borst leidde.
  De verdediging van CKC werd uit elkaar gespeeld, vanaf links kwam de spits van Ommoord het strafschopgebied van CKC binnen, in een uiterste poging van Mark de Borst om de bal te veroveren tikte hij de spits van Ommoord aan, penalty en rood voor Mark de Borst; 4-1. Het laatste kwartier tegen 10 man van CKC, probeerde Ommoord om de achterstand te verkleinen met wel meer dreiging maar geen kansen, CKC kreeg nog een grote kans die het niet verzilverde. CKC won wel de wedstrijd maar ging toch met een kater het veld af, vanwege de rode kaart van Mark de Borst.

  Volgende week is CKC VRIJ.

  23 november speelt CKC uit tegen NOCKralingen om 15:00 uur.

  Perry Heijser, Mark de Borst 75e, Mike v.d. Spoel 68e, Damian Sliep, Stefan Brons, Diederik Derksen 67e, Jeffrey Bourne, Nick Koster, Fabian Lemmob, Vinicius Bongaertz, Bjorn Setoe 72e. Reserves: Tristan Rook, Marlon v.d. Schelling 68e, Mick Veldhoen 67e, Maurice Huber 72e.