• CKC wint laatste wedstrijd voor de feestdagen

• CKC wint zijn laatste wedstrijd in 2022.

CKC uit tegen CVC Reeuwijk wint met 0-2 en daardoor zijn we vier punten los van de onderste 6 clubs. Het is de derde achtereenvolgende overwinning. Ook nu ging het de eerste 10 minuten wat stroef mede kwam het doordat CVC Reeuwijk vroeg stoorde en heel veel energie erin gooide. De eerste kans was dan ook voor CVC Reeuwijk zij zetten onze keeper Perry Heijser onder druk en deze verdedigde slecht uit in de voeten de spits binnen de zestien, deze kans werd niet benut en Perry Heijser kon de bal makkelijk tegen houden. Naar mate CKC steeds beter ging voetballen vooral van achteruit kon CVC Reeuwijk het niet meer volhouden met hoog druk zetten, steeds voetbalde CKC zich er onderuit en creëerden een aantal kansen die nog niet werden benut. Een mooie aanval vanaf onze keeper Perry Heijser naar Mike v.d. Spoel die stuurt Arjan Everding de diepte op rechts zijn voorzet komt aan bij Yairo v. Horik in de zestien zijn schot is hard maar te hoog. Even later weer een mooi aanval over verschillende schijven uiteindelijk bij Joey v. Oosten maar zijn schot was niet goed geraakt dus een makkelijke prooi voor de keeper van CVC Reeuwijk. Toch was het CVC Reeuwijk die plotseling in de zestien de voorhoede speler alleen voor Perry Heijser zijn kopbal was recht in de handen van Perry Heijser. CKC werd steeds sterker door goed te combineren maar in de zestien van CVC Reeuwijk was CKC niet doortastend genoeg. Zo kwam Yairo v. Horik  na een combinatie links van het midden van de zestien alleen voor de keeper dit keer koos Yairo v. Horik voor een stiftballetje net niet hoog genoeg. CKC bleef aanvallen en net voor de rust kreeg weer Yairo v. Horik de bal in de zestien van CVC Reeuwijk zijn schot werd in eerste instantie gehouden door de keeper maar deze liet de bal door zijn handen glippen en op de lijn kon de keeper nog net een doelpunt voorkomen.

In de rust werd Swen Copier linksback gewisseld voor Karel Bleichrodt rechtsback puur een tactische wissel, zodat Stefan Brons weer op zijn vertrouwde linksback positie kon spelen. Gelijk liet Karel Bleichrodt zijn kracht zien via een een tweetje zette hij op de achterlijn van CVC Reeuwijk voor net iets te hard. CKC bleef het betere van het spel houden. Arjan Everding werd net links voor de zestienmeter gebied getackeld een vrije trap, Joey v. Oosten achter de bal zijn schot was keihard de keeper van CVC Reeuwijk kon de bal alleen nog met zijn vuisten weg boksen maar precies in de voeten van de inlopende Finn Zijta die deze kans niet liet liggen 58e min. 0-1. CKC ging nu iets meer gecontroleerden spelen iets langer van achteruit wat rondspelen zoeken naar de middenvelders Joey v. Oosten en Thom Ritmeijer die dan de snelle spitsen van CKC zochten en daar achter Finn Zijta voor de afvallende bal. Op twee corners van CVC Reeuwijk na was het CKC wat de klok sloeg. In de 67e min. werden de twee moegestreden spitsen Yairo v. Horik en Arjan Everding gewisseld voor twee frisse spitsen Björn Setoe en Jesse Loozen. Zij zetten de verdediging van CVC Reeuwijk constant onder druk dat leidde in de 80e min. tot een fout van de keeper van CVC Reeuwijk die wilde onder druk de bal uitverdedigen maar de bal pardoes in de voeten van Björn Setoe schoot die aarzelden niet en snoeihard binnen schoot 0-2. Daarna was het CKC die nog drie opgelegde kansen niet benutten, zo bleef het na negentig en wat blessuretijd 0-2. De wedstrijd werd uitstekend geleid door dhr. R. Broekhuizen.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Mike v.d. Spoel, Stefan Brons, Swen Copier (45e Karel Bleichrodt), Thom Ritmeijer, Ruben Schippers, Finn Zijta 1 dlp., Joey v. Oosten, Yairo v. Horik (67e Björn Setoe 1 dlp.), Arjan Everding (67e Jesse Loozen). Reserve Desley Copier.