• CKC wint in de slotfase van NOC Kralingen.

 • Nog geen 2 minuten in de wedstrijd thuis tegen NOC Kralingen scoorde zij bij hun 2e kans de 0-1.
  NOC Kralingen heeft een fysiek sterke ploeg en snelle spitsen, die hoog druk zetten daar had CKC moeite mee en weer was CKC als ze de bal hadden verovert slordig en gehaast om de juiste man te vinden.

  CKC en NOC Kralingen kregen beide in de eerste helft veel kansen. NOC Kralingen was wat sterker tot aan de rust. Diederik Timmermans (Mario Meijer was in Emmen) gaf in de rust aan dat de intentie strijd leveren aanwezig waren, maar wanneer wij de bal hadden onrustig en de inspeel pass heel slordig.

  In de 2e helft kwam direct Finn Zijta (op het middenveld) erin voor Daan Oostdijk en Nick Koster in de spits. De bedoeling was om meer voetbal op het middenveld en de diepgang van Nick Koster. CKC kreeg meer vat op de wedstrijd, de wissel met Finn Zijta werkte meer balcontrole en voetbal op het middenveld, al bleef NOC Kralingen gevaarlijk in de counter. Maar nadat in de tweede helft de wedstrijd vorderde werd CKC sterker en kreeg het een aantal opgelegde kansen. De spelers van NOC Kralingen vielen bij bosjes om, zij gebruikte iedere gelegenheid om het spel te vertragen.

  Kwartier voor tijd ging CKC wisselen Damien Huijbregtse, Jesse Loozen en Swen Copier erin en het bracht nieuwe energie in het elftal. Een grote kans voor Nick Koster via een mooie aanval net naast. De volgende aanval in de 40e minuut Nick Koster zag Bjorn Setoe vrij staan en die scoorde fraai de 1-1. De beer was los, in de 43e minuut via Finn Zijta die vond Jesse Loozen die fraai scoorde 2-1 zijn eerste in CKC1. Nog een zeer fraaie dribbel van Finn Zijta die stranden bij de zeer goede keeper van NOC Kralingen. De scheidsrechter liet nog bijna 9 minuten blessure tijd doorspelen bloed spannend was het kansen aan beide kanten maar CKC hield stand. Weer kwam CKC winnend terug vanuit een achterstand.


  Jamie de Jong, Stefan Brons (Swen Copier) Ruben Schippers, Karel Bleirodt, Nick Koster, Bjorn Setoe 1 dlp., Mark de Borst, , Yairo v. Horik (Jesse Loozen 1 dlp.), Victor Loop, Kaj Platteschor (Damien Huijbregtse), Daan Oostdijk (Finn Zijta), Reserves: Marlon v.d. Schelling, Damien Huijbregts, Swen Copier, Jesse Loozen, Finn Zijta en Desley Copier.


  Man of the Match: Mark v.d. Borst 18 pnt., Kaj Platteschor 14 pnt., Victor Loop 10 pnt., Nick Koster 9 pnt., Bjorn Setoe 8 pnt., Jesse Loozen 5 pnt., Jamie de Jong 4 pnt., Karel Bleichrodt 3 pnt., Stefan Brons 3 pnt., Finn Zijta 1 pnt.