• CKC wint halve wedstrijd tegen SDV

• CKC wint ruimschoots een halve wedstrijd 7-1.

Na de gezamenlijke maaltijd, normaal altijd een wedstrijdbespreking nu hadden de ouders, vriendinnen, broer of zussen van de spelers en staf, allemaal een filmpje ingestuurd dat werd een compilatie gemaakt door Mario Sliep. Het werkte zeer motiverend, want vanaf minuut één vlogen de CKC spelers erboven op. Wat direct leidde in de 3e min. voor de 1-0, een combinatie van achteruit naar Kaj Platteschor ziet Björn Setoe die schitterend inschoot. 5e min. de 2-0 weer een combinatie tussen Kaj Platteschor en Björn Setoe deze ronde de combinatie fraai af. 8e. min. Joey van Oosten ziet rechts Nick Koster diep gaan ontvangt de bal en de strakke voorzet komt aan bij Björn Setoe die de 3-0 scoorde een echte hattrick. Even liet CKC even de teugels laten vieren ondanks dat toch een drietal fraaie kansen waarvan één die tikte de SDV keeper met zijn toppen van de vingers tegen de lat. Een slordig moment achterin in de 17e min. maakte SDV fraaie af 1-3. Tot vlak voor de rust scoorde Nick Koster de 4-1, Björn Setoe de 5-1, Nick Koster de 6-1 en een ingestudeerde vrije trap van Jeffrey Bourne een boogbal over de verdediging waar Mark de Borst naar toe liep en fraai scoorde de 7-1. Daarna totdat de scheidsrechter affloot voor de rust en de wedstrijd staakte een schandalig optreden van drie spelers van SDV. De ene liep scheldend tegen hun trainer het veld af en twee spelers van SDV waren tegen elkaar aan het vechten.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1 dlp., Jeffrey Bourne, Stefan Brons, Damien Huijbregtse, Ruben Schippers, Kaj Platteschor, Joey van Oosten,Yairo van Horik, Björn Setoe 4 dlp. en Nick Koster 2dlp. Reserves: Karel Bleichrodt, Jaimie de Jong, Victor Loop, Daan Oostdijk, Finn Zijta, Swen Copier, Mike v.d. Spoel en Jesse Loozen.