• CKC wint gelukkig één punt in zijn thuiswedstrijd tegen HWD

 • Na een geslaagd trainingskamp in Delden, begon CKC aan het tweede gedeelte van de competitie thuis tegen HWD.
  Het duel stond ook in het teken van de terugkeer van Mike v.d. Spoel en Perry Heijser als reserves in de selectie. Andere reserves waren Tim Bader, Damian Sliep en Sebastiaan Kooijman. Geblesseerd waren Ruben Schipper en Yairo van Horik. De vervangers waren Karel Bleichrodt en Daniël v.d. Linden.

  CKC begon te haastig en slordig aan de wedstrijd, ondanks dat het voetballend niet goed liep, creëerde CKC in de eerste helft toch de meeste kansen.Al vroeg in de wedstrijd liep Nick Koster zich rechts voor vrij en gaf de bal voor die Daniel v.d. Linden misten op één meter voor de doellijn. Halverwege de eerste helft scoorde HWD na een mooie aanval. De scheidsrechter dhr. G. H. Frikken keurde het doelpunt af wegens buitenspel op aangeven van onze grensrechter oJeroen v. Beek. Toch ging HWD met 0-1 voorsprong de rust in.

  Ook in de tweede helft kreeg Mario Meijer zijn spelers maar niet aan het voetballen, het bleef slordig en onrustig, dit kwam ook omdat HWD voetballend beter en slimmer was. Na 10 minuten in de tweede helft scoorde HWD de 0-2, na een prachtige opgezette aanval en nog fraaier afgewerkt, Thom Matherus was kansloos.

  Na 70e min. ging Mario Meijer wisselen Tim Bader en Mike v.d. Spoel erin en Bjorn Setoe en Jasper van Westen eruit. Diederik Derksen en Mike v.d. Spoel in de spits en Nick Koster erachter. CKC drukte HWD naar achteren, dat resulteerde tot een penalty. Tim Bader speelde zich slim links in het zestienmeter gebied binnen en werd licht aangetikt, de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Jeffrey Bourne nam feilloos de penalty 1-2. CKC proefde dat er nog meer inzat en 5 minuten later maakte Diederik Derksen de 2-2 op aangeven van Damien Huijbrechtse. CKC kreeg in de resterende tijd nog een aantal kansen die gemist werden of door de uitstekende keeper van HWD gekeerd. CKC liet zien als het niet goed voetbalt, dan toch de mouwen opstroopt en er voor ging knokken met als resultaat een gelijkspel 2-2. Volgende week uit naar Zestienhoven.
  Team: Thom Matherus, Damien Huijbrechtse, Diederik Derksen, Stefan Brons, Marlon v.d. Schelling, Jeffrey Bourne, Karel Bleichrodt, Jasper v. Westen (Tim Bader), Daniël v.d. Linden, Bjorn Setoe (Mike v.d. Spoel), Nick Koster. Reserves: Mike v.d. Spoel (Bjorn Setoe), Tim Bader ( Jasper v. Westen), Sebastiaan Kooijman, Perry Heijser, Yairo v. Horik, Damian Sliep.