• CKC weer een stap dichter bij het kampioenschap

•  CKC wint thuis in een lastige wedstrijd van Zestienhoven 2-1. CKC had het meeste balbezit in deze wedstrijd en ook de meeste kansen waren voor CKC. In de 3e minuut werd Björn Setoe zodanig hard geraakt dat hij na 5 minuten aangaf niet verder te kunnen, Finn Zijta kwam erin daardoor miste CKC wel zijn snelle rechter spits. Finn Zijta en Joey van Oosten gingen achter de twee spitsen Yairo van Horik en Nick Koster spelen de spitsen wisselde samen hun positie van links naar rechts of in de spits. Resulteerde in 3 kansen voor CKC die niet werden benut, Zestienhoven was pas één keer in de zestien geweest de tweede keer in de 22e min. was het wel gelijk raak voor Zestienhoven vanaf de rechterkant kreeg hun aanvaller op de rand zestien de bal en schoot schitterend de rechter bovenhoek binnen Perry Heijser was kansloos 0-1. CKC nam gelijk weer het initiatief, maar het lukte niet in de zestien van Zestienhoven om het af te maken. CKC werd wat ongeduldiger en slordiger daardoor bleef het 0-1 tot aan de rust.

Direct in de 47e min. kreeg Zestienhoven de bal niet goed uitverdedigd bij toeval kwam de bal bij Finn Zijta op de zestienmeter lijn omspeeld een verdediger en de keeper en scoort heel fraai de gelijkmaker 1-1. CKC bleef zoeken naar de winnende doelpunt, soms iets te slordig door de lange bal te hanteren, maar ook omdat Zestienhoven goed verdedigde. Zestienhoven kreeg halverwege de tweede helft een vrije trap die bereikte rechts in de zestien van CKC de aanvaller van Zestienhoven hij kopte de bal die net voor langs het doel rolde. Daarna was het weer CKC die aanviel maar niet de kansen benutte het duurde tot de 89e min. kreeg Zestienhoven omdat het heel druk was in de zestien de bal niet goed weg. Nick Koster met de rug naar het doel kreeg de bal op borst hoogte en nam de bal direct op de schoen achterover in het doel schitterend 2-1. Het is geen toeval meer CKC beslist zijn wedstrijden vaak in de laatste fase van de wedstrijd.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Jeffrey Bourne (79e min. Mike v.d. Spoel), Stefan Brons, Damien Huibregtse, Ruben Schipper, Kaj Platteschor (79e min. Daan Oostdijk), Joey v. Oosten (66e min. Karel Bleichrodt), Yairo v. Horik, Nick Koster 1 dlp., Björn Setoe (10e min. Finn Zijta 1 dlp.)