• CKC verliest zijn eerste oefenwedstrijd

 • CKC begon met de opstelling: Tristan Rook in het doel, verdediging: Mark de Borst en Damien Huijbrechtse verdedigend centraal, Marlon vd Schelling en Damian Sliep backs, middenveld: Diederik Derksen, Karel Bleichrodt en Finn Zijta, Fabian Lemmob Vinicius Bongaertz en Bjorn Setoe de voorhoede.

  De reservebank bestond uit Darwin Nunes, Jeffrey Bourne, John de Reuver, Mick Veldhoen Stefan Brons, Perry Heijser. Niet aanwezig; Tim Bader, Ruben Schippers, Maurice Huber, Mike vd Spoel, Nick Koster en Victor Loop.

  CKC sloot zijn eerste trainingsweekend af met een oefenwedstrijd uit tegen Victoria '04 en verloor met 4-3. Het teleurstellende van deze wedstrijd was, waar deze week op getraind was, in de wedstrijd niets van terug te zien was, ook het wedstrijdplan hoog druk zetten was vaak niet te zien.

  Victoria '04 strafte al na 3 min. het slordige spel op het middenveld af 1-0. Mario Meijer probeerde door aanwijzingen het slordige spel van CKC te reoganiseren. Dat hielp niet veel, Victoria'04 was feller en voetbalde beter. Zij creëerden meer kansen dan CKC. Alleen Bjorn Setoe kreeg een goede die naast ging. Na de rust kwamen direct Darwin Nunes voor Karel Bleichrodt en Jeffrey Bourne voor Vinicius Bongaertz, Diederik Derksen ging naar de spits positie. Victoria '04 kwam bijna met een geheel nieuw elftal. Er veranderde niks aan het spel van CKC, Victoria '04 bleef de bovenliggende partij en liep uit naar 3-0. In de 60e min. kwam er enige opwinding op de bank van CKC, Jeffrey Bourne schoot vanaf de middenlijn over de keeper die iets te ver voor zijn doel stond de 3-1. Twee minuten later maakte Fabian Lemmob de 3-2. Het antwoord van Victoria '04 kwam snel snijdende pass door het midden scoorde hun spits de 4-2. Het moet gezegd worden dat een mooie combinatie tussen Jeffrey Bourne en Bjorn Setoe, maakte Bjorn Setoe het knap af 4-3. John de Reuver in gekomen voor Fabian Lemmob, nog een grote kans zijn schot raakte de buitenkant van de paal. Ook Mick Veldhoen kwam erin voor Diederik Derksen.

  Volgende week het toernooi om de Frans van Dessel Schaal op dinsdagavond 20 augustus CKC - NOCKralingen en Dilettant - Excelsior R.

  Zaterdagmiddag 24 augustus 3e-4e plaats om 15:30 uur de finale om 16:00 op beide dagen spelen ook van dezelfde clubs de JO13 tegen elkaar.