• CKC verliest zijn eerste competitie wedstrijd

  23 sep 2019
 • CKC moest afgelopen zaterdag uit tegen Egelantier Boys.
  Damian Sliep stond weer rechtsachter in plaats van Marlon van der Schelling.
  CKC zette meteen de toon; wij willen hier winnen, binnen 30 min. 6 kansen waarvan 3 echt grote kansen. Egelantier Boys kwam pas in de 32 min. voor het eerst in de buurt van Perry Heijser, het werd een corner die werd uitverdedigd daaruit ontstond een vrije trap voor Egelantier Boys, die weer werd uitverdedigd.
  Daarna weer CKC wat de klok sloeg en creëerde weer 3 kansen tot aan de rust maar géén doelpunten. In de rust werd de eerste helft geanalyseerd door Mario Meijer; in het begin wat slordig maar voldoende kansen gecreëerd, helaas moest Jeffrey Bourne geblesseerd achter blijven na een harde charge in de 4e min. van een Egelantier Boys speler. Tim Bader was zijn vervanger.

  CKC zette het spel van de eerste helft voort met direct weer een kans, die niet werd benut. In de 52e min. Werd Bjorn Setoe getackeld binnen het zestienmeter gebied penalty, voordat de penalty werd genomen door Nick Koster werd de scheidsrechter minuten lang mondeling belaagd door een aantal spelers van Egelantier Boys. Nick Koster bleef geconcentreerd en schoot de bal zuiver in de linkerhoek 0-1. Daarna werd de scheidsrechter weer belaagd door een aantal Egelantier Boys spelers, besloot de wedstrijd te staken en liep richting de kleedkamer. Na 5 minuten besloot de scheidsrechter toch weer met de wedstrijd verder te gaan, mede doordat onze aanvoerder Ruben Schippers er op aandrong.
  Daarna vergat CKC te voetballen en gebruikte steeds de lange bal, Egelantier Boys vocht zich steeds meer in de wedstrijd en won meer de de tweede bal. In de 60e min. kwam van buiten de zestien een hard schot van een Egelantier Boys speler die werd gestuit door Mike van der Spoel binnen de zestienmeter gebied, scheidsrechter zag daar hands in heel discutabel, de bal kwam tegen zijn borst en zijn bovenarm die strak tegen zijn lichaam hing. Frustrerend maar de penalty werd goed genomen Perry Heijser raakte de bal nog maar deze was te hard 1-1. CKC raakte daarna volledig uit haar doen en de Egelantier Boys spelers proefden dat er meer in zat.
  Damian Sliep werd gewisseld voor Marlon van der Schelling. In de 77e min. een vrije trap voor Egelantier Boys vanaf rechts werd een vrije trap genomen die werd gekopt en de bal verdween in de linkerhoek voor Perry Heijser onhoudbaar 2-1. Mario Meijer ging wisselen Victor Loop kwam erin Vinicius Bongaertz eruit, het werd nu pompen of verzuipen het werd verzuipen. Gegokt werd er, alles op de drie langen mensen voorin, Mike van der Spoel, Mick Veldhoen en Nick Koster, het mocht niet meer baten. Perry Heijser moest nog een keer resoluut ingrijpen om erger te voorkomen. Het was een harde klap voor CKC om de eerste competitie wedstrijd te verliezen, vooral omdat de staf en spelers pas weer op 5 oktober revanche kunnen nemen uit tegen Swift Boys.

  Perry Heijser, Mark de Borst, Mike van der Spoel, Damian Sliep ( Marlon van der Schelling 70), Stefan Brons, Jeffrey Bourne (Tim Bader 45), Ruben Schippers, Nick Koster, Vinicius Bongaertz (Victor Loop 78), Mick Veldhoen en Bjorn Setoe. Tristan Rook reserve keeper.