• CKC verliest weer binnen 2 weken van Dilettant

  8 sep 2019
 • CKC begon zonder Mark v.d. Borst (vakantie), Nick Koster (geblesseerd), John de Reuver (geblesseerd), Bjorn Setoe (werken). Diederik Derksen, Darwin Nunes, Maurice Huber, Victor Loop en Tristan Rook speelden in het 2e elftal.

  CKC begon goed aan de wedstrijd met soms oogstrelend, maar ook soms heel slordig voetbal. Het was CKC die Dilettant hielp om zeer gevaarlijk te worden, nadat Karel Bleichrodt met een sliding in de zestien nog kon redden en ook nog een keer Marlon v.d. Schelling ook met een sliding ons behoedde van een tegendoelpunt.
  Uiteindelijk in de 27e min. snelle counter van Dilettant aan de rechterkant viel het doelpunt voor Dilettant 1-0. Vijf minuten later via de linkerkant de 2-0 voor Dilettant ook uit een perfecte counter.

  In de rust gaf Mario Meijer zijn spelers een compliment voor het spel, maar gaf ook aan dat er beter druk gezet moet worden en de posities beter bezet houden, waardoor de tegenstander niet die pas kunnen geven waaruit vaak de snelle gevaarlijke counters uit ontstonden. Jeffrey Bourne en Karel Bleichrodt bleven achter in de kleedkamer en werden vervangen door Mike v.d. Spoel en Damian Sliep.

  In de tweede bleef CKC goed spelen, dat kwam tot uiting in de 60e min. waar Vinicius Bongaertz de 2-1 scoorde op aangeven van Mick Veldhoen. Na diverse gemiste kansen leek het erop dat CKC minimaal gelijk zou komen. Tot de 78e min.  Damien Huijbrechtse maakte een onnodige overtreding in de zestien van CKC - penalty; 3-1. Door deze actie van Damien Huijbrechtse zelf, bleef hij kermend op de grond liggen. Later in het ziekenhuis bleek dat zijn schouder uit de kom geraakt was.
  CKC moest met 10 spelers verder omdat in de 62e min. Stefan Brons werd gewisseld voor Tim Bader. De wedstrijd was gespeeld en sukkelde door tot het einde. Dilettant was wat fysieke, feller en counterde heel slim, dus terechte winnaar. De beste speler bij CKC was Perry Heijser hij stond ijzersterk te keepen.

  Opstelling; Perry Heijser, Marlon v.d. Schelling, Damien Huijbrechtse (78e), Karel Bleichrodt (45e), Stefan Brons (62e), Ruben Schippers, Jeffrey Bourne (45e), Finn Zijta, Vinicius Bongaertz, Mick Veldhoen en Fabian Lemmob.
  Reserves; Tim Bader (62e), Damian Sliep (45e), Mike v.d. Spoel (45e) en Bjorn Setoe wat later in de eerste helft op de bank zitten.