• CKC verliest vriendschappelijk van SVS

• CKC verliest vriendschappelijke wedstrijd uit bij SVS met 3-1.

CKC in de eerste helft meer balbezit, maar SVS scoorde uit twee snelle counters waarbij de verdediging van CKC niet goed oplette 0-2. CKC creëerden wel een aantal kansen maar scoorde niet, Yairo van Horik links net in de zestien een indraaiend schot richting de rechter bovenhoek maar zeer goed gekeept tikte de keeper van SVS de bal corner.

In de tweede helft bleef Kaj Platteschor, Perry Heijser achter en erin kwamen Swen Copier en Desley Copier, er werd iets beter gecombineerd ook van achteruit, daardoor kwam SVS minder toe aan countervoetbal. In de 70e min. wisselde Mario Meijer, Karel Bleichrodt voor Auke Meijer, Damien Huibregtse voor Tim Bader en Arjan Everding voor Jesse Loozen. CKC scoorde pas in de in de 83e min. de aansluit treffer Swen Copier werd op links weggestuurd ziet bij de tweede paal Jesse Loozen komen een perfecte pas van Swen Copier die Jesse Loozen binnen kon koppen 2-1. Vijf minuten later verraste SVS toch met een diepe bal op links de verdediging van CKC de aanval speler van SVS snelde richting de zestien en gaf voor precies in de voeten van de rechter aanvaller van SVS, die snoeihard inschoot en verraste Desley Copier 3-1.

Een nuttige oefenwedstrijd vond Mario Meijer.

Opstelling: Perry Heijser (45e Desley Copier), Damien Huibregtse (70e Tim Bader), Mike v.d. Spoel, Karel Bleichrodt (70e Auke Meijer), Stefan Brons, Ruben Schippers, Kaj Platteschor (45e Swen Copier), Joey V. Oosten, Finn Zijta, Arjan Everding (70e Jesse Loozen 1 dlp.), Yairo v. Horik.

Niet aanwezig Mark de Borst, Björn Setoe, Nick Koster (geblesseerd), Thom Ritmeijer (geblesseerd).