• CKC verliest van Maense

  • CKC begon de wedstrijd met een aantal aanpassingen Jeffrey Bourne nam weer de positie over van Damien Huijbregtse, Björn Setoe reserve vormverlies Arjan Everding nam zijn positie op rechts in en Nick Koster enkel blessure op zijn positie werd overgenomen door Yairo v. Horik.

    CKC was in de eerste helft meer aan de bal mooie vloeiende aanvallen maar niet scoren. Dan zat de paal en dan weer de lat in de weg, van de doellijn getrapt en ook de uitstekende keeper die menigmaal redden. Maense scoorde wel in de 20e min. de 1-0, balverlies tijdens een aanval van CKC counterde Maense zeer snel door het midden en werd fraai afgewerkt met een boogbal Perry Heijser was kansloos. In de 37e min. weer bal verlies voorin bij CKC, Maense reageerde direct een mooie snelle uitgevoerde counter werd er op links de de bal aangenomen de linkerpits snelde de zestien in, Perry Heijser kwam wel uit zijn doel maar aarzelde en de voorhoede speler van Maense koos de verste hoek en scoorde de 0-2. 

    In de 2e helft trok Maense zich terug op eigen helft en wachtten op de fouten van CKC. CKC nam nog meer risico om de stand  0-2 te veranderen. Na weer een aantal kansen die niet werden benut, nu stond de keeper van Maense uitstekend te keepen. Het lukte wel in de 55e min. een vrije trap links door Jeffrey Bourne genomen bereikte Yairo v. Horik die met een fraaie voet beweging voorbij de keeper schoot 1-2. CKC ging nog meer druk zetten en weer moest de keeper van Maense met een schitterende reactie de gelijkmaker voorkomen. Weer een grote kans op rechts waarbij Yairo v. Horik en de rechtsback Karel Bleichrodt elkaar de bal twee maal toespeelden gaf Yairo v. Horik hard laag voor Ruben Schippers dook in de spits op maar raakte de bal niet goed en ging naast. Daarna was het Maense die de ruimte achter bij CKC steeds meer gebruikte door snelle uitgevoerde counters.Binnen 10 min. kreeg CKC 3 doelpunten achter de oren. In de 70e min. 1-3. 77e min. 1-4 en in de 80e min. 1-5, het ene doelpunt nog fraaier dan de ander. Inmiddels had CKC al 5x gewisseld. CKC begon er in te geloven toen er een corner links  werd genomen door Joey v. Oosten die slim op de punt van de zestien Mark de Borst aanspeelde die liet de bal lopen voor Ruben Schippers deze schoot hard richting doel, door een kluts kwam de bal bij Swen Copier die zich niet bedacht en gelijk scoorde  82e min. 2-5. 85e min. Swen Copier bediende Jesse Loozen in de diepte die de keeper verraste met een snel hard schot 3-5. 90e min. een corner op rechts Björn Setoe kort naar Finn Zijta die kaatst terug naar Björn Setoe die gaf hard voor bij de 2e paal stond Damien Huijbregtse die ook weer hard in de andere hoek scoorde 4-5. In de blessure tijd kreeg CKC nog twee grote kansen voor de gelijkmaker maar die werden gemist het bleef 4-5. Complimenten voor de voortreffelijke leidende scheidsrechter dhr. R. de Graaf.

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Jeffrey Bourne (70e Damien Huijbregtse1dlp.), Stefan Brons, Karel Bleichrodt (80e Finn Zijta), Ruben Schippers, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor (Swen Copier 1dlp.), Joey v. Oosten, Arjan Everding (70e Björn Setoe), Yairo v. Horik 1dlp.(75e Jesse Loozen 1dlp.) Reserve keeper; Desley Copier.