• CKC verliest van koploper Zwarte Pijl

  • Zwarte Pijl combineerde beter en zette CKC vast op eigen helft, normaal voetbalt CKC zich meestal wel onder de druk van de tegenstander uit. Dit keer was de tegenstander individueel heel goed en leverde  veel strijd. Zonder eigenlijk veel kansen te creëeren. Wel kreeg Zwarte Pijl een cadeautje van de scheidsrechter in de 3e min. een aanvaller van Zwarte Pijl ontsnapte aan de aandacht van onze verdediging onze keeper Perry Heijser kwam uit zijn doel een halve meter naast het vijf meter gebied en 1 meter van de achterlijn Perry Heijser gleed naar de bal, de bal ging over de achterlijn toen raakte onze keeper heel licht de aanvaller van Zwarte Pijl. Iedereen was verbaast ook Zwarte Pijl toen de scheidsrechter floot, penalty die werd knap ingeschoten 0-1. Het probleem van CKC was dat zij de bal niet lang in de ploeg kon houden door de felle druk van Zwarte Pijl. Maar om toch te scoren had Zwarte Pijl weer de scheidsrechter nodig, een scrimmage net buiten de zestien op de achterlijn van CKC, een harde lage voorzet kwam tegen de elleboog langs het lichaam van een CKC verdediger die met zijn rug naar de bal stond. De scheidsrechter floot voor de 2e penalty die weer hard strak en hoog in het CKC doel schoot 0-2 in de 30e min. CKC was even de kluts kwijt, maar herstelde zich en creëerde een paar kansen, zonder te scoren.

    In de tweede helft, was het weer Zwarte Pijl binnen 5 minuten 3 corners bij de derde corner een grote kans in de zestien voor Zwarte Pijl die geblokt werd door onze verdediging. Na 10 minuten een lange aanval over rechts via vele schijven bij Kaj Platteschor die een duel hard aanging deze bal klutste naar Nick Koster die fraai scoorde 2-1. Het antwoord van Zwarte Pijl was een aanval over links een voorzet naar rechts richting 2e paal deze werd gekopt tegen de 1e paal CKC had geluk. Even later weer een grote kans voor Zwarte Pijl een aanvaller werd in de diepte aangespeeld moest even iets naar rechts op de zestienmeter lijn, Perry Heijser op tijd uitgekomen blokte de bal en voorkwam een doelpunt. Daarna wisselde Mario Meijer binnen een een kwartier 3x daardoor kreeg CKC vat op de wedstrijd en ging ten strijden voor een gelijkspel. Een grote kans voor CKC werd van de doellijn gered door een Zwarte Pijl verdediger. Toch moest Perry Heijser reddend optreden, een indraaiend schot van links richting kruising 2e paal kon Perry Heijser met zijn vingertoppen voorkomen. daarna CKC drukte Zwarte Pijl weer in de verdediging maar het kwam niet toe aan een gelijkspel.

    Terug kijkend had Zwarte Pijl het betere van het spel in deze wedstrijd en verdiende de overwinning. 

    In al die jaren dat ik leider ben van CKC 1 schrijf ik op mijn manier verslagen van de wedstrijden van CKC 1 als ik niks schrijft over een scheidsrechter heb ik zo mijn bedenkingen, als ik aangeeft dat de scheidsrechter goed heeft gefloten benoem ik de naam van de scheidsrechter in mijn verslag. In deze wedstrijd gaf de scheidsrechter twee cadeautjes weg en vooral in de tweede helft werd er niet één keer gekeken naar de grensrechters van beide kanten, de heer L. Wagner floot zijn eigen wedstrijd wat leidde van beide kanten voor verbaasde gezichten. Ook na de wedstrijd hebben we de heer L. Wagner niet meer gezien en niet in de bestuurskamer mogen ontvangen.

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse, Stefan Brons (80e Yairo v. Horik), Karel Bleichrodt, Thom Ritmeijer, Ruben Schippers (75e Jesse Loozen), Kaj Platteschor (75e Finn Zijta), Joey v. Oosten), Nick Koster 1 dlp., Björn Setoe.