• CKC verliest twee punten uit tegen Ommoord

 • In de eerste helft creëerden CKC constant een overwicht en kansen maar scoorden pas op het eind in de 42e minuut de 0-1 Nick Koster uit een penalty, een overtreding in de zestien op linker vleugel verdediger Stefan Brons. CKC moest daarvoor opletten want Ommoord bleef een aantal keren gevaarlijk in de omschakeling, zij creëerden twee grote kansen in de eerste helft. Perry Heijser pareerden deze kansen.

  In de tweede helft begon Ommoord de eerste 10 minuten wat feller aan de wedstrijd en creëerden een licht overwicht, zonder echt kansen te creëeren. Jeffrey Bourne na een lange blessure kwam in het veld voor Kaj Platteschor.
  CKC nam het initiatief over. CKC nam een corner vanaf rechts, in de zestien ontstond een scrimmage voor het doel van Ommoord, de bal kwam in een kluts bij een speler van Ommoord die counterde en op een schitterende manier met een boogbal vanaf 40 meter op de helft van CKC over de verbaasde Perry Heijser de 1-1.
  Toch bleef CKC het initiatief houden en kansen creëeren Tim Bader aanvaller kwam erin voor Karel Bleichrodt verdediger. CKC kreeg een hele grote kans na overtreding van een verdediger Ommoord in de zestien, penalty die werd gemist door Nick Koster. Weer vanuit een corner van CKC die werd uitverdedigd kwam er een counter van Ommoord en scoorde fraai de 2-1. CKC had nog een kwartier om de stand te veranderen,

  Damien Huijbregtse licht geblesseerd werd vervangen door Marlon v.d. Schelling, bleef CKC aandringen. In de laatste minuten, na een lange aanval van achteruit kwam de bal rechts bij Bjorn Setoe die handig de verdediger van Ommoord passeerde en hoog voorgaf en werd in gekopt door Tim Bader 2-2. CKC zette nog een tandje erbij maar had nog maar achteraf 7 minuten om te scoren ondanks nog twee kansen bleef het een gelijke stand. CKC creëerden in deze wedstrijd voldoende kansen maar was slordig in de afwerking. Nog even vermelden dat de scheidsrechter E.A. De Leeuw een goede wedstrijd floot.

  Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse (Marlon v.d. Schelling), Stefan Brons, Karel Bleichrodt (Tim Bader 1 dlp.), Ruben Schippers, Kaj Platteschor (Jeffrey Bourne), Finn Zijta, Daan Oostdijk, Bjorn Setoe en Nick Koster 1 dlp.

  Man of the Match: Stefan Brons 15 pnt., Mark de Borst 13 pnt. Nick Koster 11 pnt., Karel Bleichrodt en Damien Huijbregtse 9 pnt., Perry Heijser 7 pnt., Ruben Schippers 4 pnt., Kaj Platteschor 3 pnt., Jeffrey Bourne 2 pnt., Daan Oostdijk en Tim Bader 1pnt.