• CKC verliest oefenduel van OHVV

• CKC verliest uit van OHVV 2-6

OHVV was feller fysieker en daardoor beter dan CKC.

CKC was meer bezig met het veld en de weersomstandigheden, OHVV ging daar veel beter mee om, zij zetten hoog en agressief druk, waardoor zij CKC dwong om de lange bal te hanteren, waardoor OHVV weer het fysieke duel kon opzoeken. Ondanks dat kwam CKC met een snelle combinatie in de zestien van OHVV waarbij Bjorn Setoe twee schietkansen kreeg beide keren stond daar de keeper, bij het uitverdedigen kreeg Swen Copier de bal en werd getackeld penalty Bjorn Setoe kreeg zijn derde kans die hij benutten 0-1. Na een minuut kwam OHVV gelijk via een slimme pass door het midden 1-1. Toch leek het dat CKC in deze periode zich herpakte, dat uitte zich in een paar aanvallen. OHVV na een aanval die eindigde in een corner, deze werd schitterend genomen draaide naar binnen en werd hard binnen gekopt bij de eerst paal 2-1. In de 30e min. werd de CKC verdediging weer verrast door een diepe bal door het midden, de snelle spits van OHVV omspeelde Perry Heijser 3-1. Net voor de rust kreeg OHVV de bal niet uit de zestien en zo kwam Joey Van Oosten in bal bezit hij keek en zag de verre hoek van het doel vrij en scoorde fraai de 3-2.

In de 2e helft ging de wind nog harder waaien, CKC had daar schijnbaar meer last van dan OHVV die hoog en fel druk bleef zetten. Dat uitten zich in het niet goed uitverdedigen van Jaimie de Jong die was ingevallen voor Perry Heijser deze schoot de bal in de voeten van de tegenstander die gelijk het open doel zag en scoorde 4-2. Dit gaf de nekslag daarna ging CKC steeds slechter spelen het geloof om nog terug in de wedstrijd te komen was er niet. Uiteindelijk werd het 6-2 voor OHVV dat feller beter was en verdiend won.

Perry Heijser (Jaimie de Jong), Ruben Schippers, Mark de Borst, Karel Bleichrodt, Stefan Brons, Finn Zijta, Joey van Oosten 1 dlp. (Kaj Platteschor), Jesse Loozen (Tim Bader), Swen Copier, Daan Oostdijk, Bjorn Setoe 1 dlp.