• CKC verliest kansloos van Charlois

• CKC verloor "kansloos" uit bij SV Charlois

"Kansloos" klopte niet helemaal want CKC creëerden in de 2e min. van de wedstrijd zijn eerste en enige kans in deze wedstrijd. Het zal aan het eind van de wedstrijd gemeten dat CKC iets meer balbezit had, maar het was SV Charlois die meer kansen kreeg, wel met de hulp van CKC door onnodig balverlies. Je zag bij SV Charlois meer bezieling en meer strijdlust en de wil om te winnen. In de eerste 10 minuten kreeg SV Charlois twee kansen één gered door onze keeper Perry Heijser en de tweede keer tegen de paal. In de 30e minuut werd in onze verdediging niet goed uitverdedigd en terecht afgestraft door SV Charlois 1-0. Met deze stand gingen ze de rust in.

De tweede helft zetten CKC gelijk SV Charlois vast op eigen helft, dat duurden zo'n 15 minuten toen knokte SV Charlois zich er onderuit dat resulteerde in drie corners zonder echt gevaarlijk te worden. In de 70e min. CKC viel aan en leed balverlies gelijk een counter op rechts van SC Charlois gaf voor en werd simpel binnen getikt 2-0. CKC ging nog wel wisselen maar dat resulteerde niet in kansen.CKC was machteloos en SC Charlois won terecht. Toch even een compliment voor de scheidsrechter dhr. D.B. Coenraads zat overal er dicht op en floot voortreffelijk.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huibregtse (70e Jesse Loozen), Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Thom Ritmeijer ( 64e Finn Zijta), Kaj Platteschor, Ruben Schippers, Joey v. Oosten, Björn Setoe en Arjan Everding (82e Tim Bader).