• Dilettant wint de finale van het Frans van Dessel Schaal toernooi

  25 aug 2019
 • CKC 1 maakt goede stappen in de voorbereiding, het voetbal wordt steeds beter.
  Over de gehele wedstrijd gezien had CKC meer balbezit, maar de kansen werden in de eerste helft effectief door Dilettant benut, ruststand 0-2.
  Dilettant heeft een goed team, voetbalt vanuit een gesloten verdediging en wanneer het mogelijk was, werden de spitsen zo snel mogelijk gezocht.

  In de tweede helft gooide CKC er nog en schepje bovenop, maar moest zeer goed opletten voor de counter van Dilettant.
  CKC kreeg toch de meeste kansen in de tweede helft, in de zestien van Dilettant was er net een been er voor, of de keeper excelleerde, net voorlangs of net over. Een kwartier voor het einde viel de 1-2, daarna wisselde CKC met een extra spits erbij en drong nog meer aan, maar Dilettant hield stand en won de Frans van Dessel Schaal.

  Graag wil ik iedereen bedanken voor hun inzet, scheidsrechters, barmedewerkers/barbecue, commissieleden van de Frans van Dessel Schaal, gastvrouw commissiekamer, zij die bepaald hebben wie de beste keeper - beste speler was van het toernooi en de bezoekers. Ook wil ik de spelers en stafleden van SC Excelsior R, Dilettant, NOCKralingen en CKC voor hun inzet en sportiviteit, viel niet mee met die warmte.

  Op veld 2 was NOCKralingen te sterk voor SC Excelsior en won met 4-0