• CKC thuis te sterk voor TOGB

  • CKC thuis te sterk voor TOGB 3-0

    CKC speelde niet haar beste wedstrijd, maar creëerden in de hele wedstrijd wel veel kansen , terwijl TOGB in vorm gezien de laatste vijf overwinningen, in de hele wedstrijd maar één echte grote kans creëerden alleen voor onze keeper Perry Heijser schoot de aanvaller van TOGB hoog over. CKC speelden geduldig vanuit de verdediging de bal rond. De ene keer om het middenveld erbij te betrekken de andere keer haar diep snelle spitsen te bereiken. In de 26e minuut vanuit de verdediging een schitterende opgebouwde aanval via links Mark de Borst ziet aan de andere kant van het veld de rechterverdediger Damien Huibregtse opkomen deze ziet de spits Nick Koster in de diepte aangeven dat hij de bal wilen Björn Setoe in de zestien aan gekomen perfect aan speelden, Björn Setoe scoorde de 1-0. 10 minuten later staakten de goed leidende scheidsrechter dhr. H.B. Schuitemaker de wedstrijd, commentaar op zijn manier van fluiten. Het duurden 15 minuten voordat de wedstrijd weer opnieuw begon. Tot aan de rust kreeg CKC via de spits Björn Setoe alleen voor de keeper nog een grote kans iets te gehaast schoot hij naast. 

    In de tweede helft de eerste dreiging van TOGB een vrije trap links op de hoogte van de zestien een schot richting de eerste paal Perry Heijser reageerde alert en stompte de bal weg. Daarna was het CKC die weer de kansen creëerden. Jeffrey Bourne nam een vrije trap iets uit het midden van de zestien op 20 meter de bal ketste keihard de lat. Daarna waren het de spitsen van CKC die ene na de andere grote kansen alleen voor de keeper misten. Het bleef lang 1-0 dat sterkte TOGB in het geloof dat er nog mogelijkheden waren om langszij te komen. Maar ook nu bleek weer dat CKC hele sterke wissels kan inbrengen die ook nog iets extra's brengen. O.a. Karel Bleichrodt ingekomen voor Kaj Platteschor had twee assists een op Nick Koster die in de 80e minuut fraai de 2-0 scoorde en in de 86e minuut liet weer Karel Bleichrodt met een strakke voorzet Björn Setoe de 3-0 scoren. Het blijkt dat CKC heel vaak op het eind van haar de wedstrijden beslissend is .

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Jeffrey Bourne (Mike v.d. Spoel), Stefan Brons, Damien Huibregtse, Kaj Platteschor (Karel Bleichrodt), Finn Zijta, Ruben Schippers, Nick Koster 1dlp., Yairo v. Horik (Daan Oostdijk), Bjorn Setoe 2dlp.